Φρίκη στην Εύβοια: «Τον έφαγαν τα αγριογούρουνα, βρέθηκε μόνο το κρανίο» λέει μάρτυρας για τον 58χρονο πυροσβέστη

August 14, 2023

Φρίκη στην Εύβοια: «Τον έφαγαν τα αγριογούρουνα, βρέθηκε μόνο το κρανίο» λέει μάρτυρας για τον 58χρονο πυροσβέστη


Διαφ.

Ο 58χρονος πυροσβέστης, που αγνοούνταν εδώ και τρεις εβδομάδες και βρέθηκε νεκρός χθες, Σάββατο, βρήκε τραγικό τέλος από τα αγριογούρουνα που τον κατασπάραξαν.

Ειδικότερα, η σορός του Απόστολου Καστανά εντοπίστηκε από ρετσινάδες, τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τον πρώην αστυνομικό και Ντετέκτιβ, Γιώργο Τσούνη, να κάνει γνωστή την τραγική είδηση, μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Ο 58χρονος πυροσβέστης αγνοούνταν από τις 22 Ιουλίου

Όπως υπογράμμισε για τον 58χρονο, που εξαφανίστηκε στην Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, Εύβοιας στις 22 Ιουλίου, «ο 58χρονος εξαφανίστηκε το Σάββατο 22 Ιουλίου από το χωριό. Έφυγε από το σπίτι χωρίς το κινητό του, χωρίς το χάπι για το ζάχαρο και χωρίς χρήματα, πήγε να πάρει τσιγάρα και χάθηκαν τα ίχνη του. Καθώς προχωρούσε έπεσε σε κάποια ρεματιά».

Και συμπληρώνει για τον άτυχο άνδρα «το σημείο που βρέθηκε ήταν δύσβατο. Το πρωί του Σαββάτου (12/8) άνδρες πήγαν να πελεκήσουν πεύκα για να συλλέξουν ρετσίνι, στην περιοχή Λευκίδα, εκεί εντόπισαν τον Απόστολο Καστανά. Στο σημείο υπήρχε μόνο το κρανίο και τα σπασμένα πόδια του, τον είχαν κατασπαράξει τα αγριογούρουνα».

Με ανάρτησή του, νωρίτερα, ο Γιώργος Τσούνης επεσήμανε «Τραγικό τέλος για τον Πυροσβέστη Απόστολο Καστανά, τον κατασπάραξαν τα αγριογούρουνα στην δασώδη περιοχή Λευκάδα Αμφιθέας, τον εντόπισαν ρετσινάδες 12/08/2023 07:38. Έχει επιλυθεί η Αστυνομία. Είχε εξαφανιστεί από το χωριό Αμφιθέα Ευβοίας».

Τραγικό τέλος βρήκε 58χρονος πυροσβέστης από σαγριογούρουνα


Πηγή