«Χάσαμε το μοναχοπαίδι μας»: Σπαραγμός για τον Αντώνη Χρυσουλάκη που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του

August 14, 2023
Απώλεια του μοναχοπαίδου μας: Θλίψη για τον Αντώνη Χρυσουλάκη, που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο στο σπίτι του.

Χάσαμε το μοναχοπαίδι μας: Σπαραγμός για τον Αντώνη Χρυσουλάκη που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του


Διαφ.

Ο 37χρονος δημοσιογράφος των Παραπολιτικών, Αντώνης Χρυσουλάκης έχασε τη ζωή του, σήμερα, Κυριακή, στην πλατεία Αττικής, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του.

Η φωτιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, του 1ου ορόφου στην οδό Αιγέως 35, με το πτώμα του 37χρονου να φέρει σημάδια εγκαύματος και να βρίσκεται σε κατεύθυνση προς την έξοδο του σπιτιού, πίσω από την είσοδο.

Αντώνης Χρυσουλάκης: Ο σπαραγμός του θείου του δημοσιογράφου

Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει, ωστόσο υπήρχαν πολλοί καπνοί, καθώς τα παράθυρα ήταν ερμητικά κλειστά. Ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

width=960

Ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη μίλησε στο Star και συγκλόνισε. Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο πατέρας του μας πήρε και μας το είπε. Σχόλασε από τη δουλειά και ήρθε για ύπνο. Μπήκε μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα. Χάθηκε το μοναχοπαίδι μας

width=1360

Αντώνης Χρυσουλάκης: Το παιχνίδι της μοίρας με το τελευταίο του ρεπορτάζ

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης, κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για τα Παραπολιτικά. Είχε ξεχωρίσει ως αστυνομικός συντάκτης της νέας γενιάς αφού στο βιογραφικό του είχε πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ.

width=617

Τραγική ειρωνεία είναι ότι το τελευταίο ρεπορτάζ του 37χρονου δημοσιογράφου αφορούσε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Η απώλεια έχει σκορπίσει θλίψη στους συναδέλφους του στα Παραπολιτικά.

Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αναφέρει ανακοίνωση της εφημερίδας.


Πηγή