Κανείς να μη το ζήσει: Ο Οδυσσέας Σταμούλης ταξιδεύει από Ικαρία για Πειραιά μαζί με τη σορό του 11χρονου γιου του

August 14, 2023
Κανείς δεν θα το βιώσει: Ο Οδυσσέας Σταμούλης πραγματοποιεί ένα ταξίδι από την Ικαρία προς τον Πειραιά, έχοντας μαζί του την σορό του 11χρονου γιου του.

Κανείς να μη το ζήσει: Ο Οδυσσέας Σταμούλης ταξιδεύει από Ικαρία για Πειραιά μαζί με τη σορό του 11χρονου γιου του


Διαφ.

Δύσκολες και τραγικές στιγμές για τον γνωστό ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη καθώς έχασε τον 11χρονο γιό του από πνιγμό όταν πλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Οδυσσέας Σταμούλης: Ταξιδεύει από Ικαρία για Πειραιά μαζί με τη σορό του γιου του

Η τραγωδία έλαβε χώρα στους Φούρνους Ικαρίας και ο 11χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου στο νεκροταφείο Καλλιθέας

Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλη σε κακή ψυχολογική κατάσταση ταξιδεύει από την Ικαρία στον Πειραιά, συνοδεύοντας τη σορό του 11χρονου παιδιού του, και αναμένεται να φτάσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οδυσσέας Σταμούλης: Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απουσία του παιδιού σου

Tην ίδια ώρα συγκίνηση προκαλούν όσα είχε δηλώσει ο ηθοποιός πριν από ένα χρόνο, ο οποίος μιλούσε για την ευτυχία που βίωνε ως πατέρας και παραδεχόταν πως ως διαζευγμένος γονιός, έπρεπε να τον βλέπει μόνο τα σαββατοκύριακα. Μάλιστα τότε έλεγε πως δεν συγκρίνεται με τίποτα η απουσία του παιδιού του από τη ζωή του.

O πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών έλεγε τότε και συνέχιζε μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα: Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω. Τίποτα δεν μετριέται με την απουσία του παιδιού σου. Δεν συγκρίνεται τίποτα. Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νομού.

Οδυσσέας Σταμούλης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του


Πηγή