Έκανε μακροβούτι στη θάλασσα & όλοι τη θαύμασαν: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στα 59 της έχει το ωραιότερο κορμί της Ελλάδας

August 14, 2023

Έκανε μακροβούτι στη θάλασσα & όλοι τη θαύμασαν: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στα 59 της έχει το ωραιότερο κορμί της Ελλάδας


Διαφ.

H αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει αποφασίσει να απέχει εδώ και λίγο καιρό από την τηλεόραση και ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη δημιουργία σεμιναρίων αυτογνωσίας και το life coaching.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πάντα πρόσεχε το σώμα της και αγαπούσε τον αθλητισμό και την αδυναμία της το beach volley και έτσι στα 59 της χρόνια το σώμα της είναι καλογυμνασμένο και αξιοζήλευτο. Ενώ όσοι επισκεφθείτε τον λογαριασμό της στο Instagram θα εντοπίσετε υπέροχες φωτογραφίες που ποζάρει με το μαγιό της και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Έτσι και τώρα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από τη στιγμή που βουτά στη θάλασσα και φυσικά τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, βουτάει από ύψος στο νερό, καταγράφοντας τη βουτιά της με κάμερα κινητού τηλεφώνου σε ένα βίντεο με αργή κίνηση.

Δείτε τη βουτιά της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Αν και δεν αναφέρει πού βρίσκεται στο βίντεο  με την βουτιά, πριν από μία μέρα πόζαρε με ένα λευκό σύνολο από τη Σχοινούσα, και το μοιράστηκε στο Instagram


Πηγή