Στιγμές χαλάρωσης για την Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι διακοπές στη Σητεία & οι φωτο στην παραλία με τον γιο της, Μάξιμο

August 15, 2023
Αναζούμενες στιγμές για την Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απόδραση στη Σητεία και οι εικόνες στην παραλία με τον αγαπημένο της γιο, Μάξιμο.

Στιγμές χαλάρωσης για την Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι διακοπές στη Σητεία & οι φωτο στην παραλία με τον γιο της, Μάξιμο


Διαφ.

Τις διακοπές της στη Σητεία απολαμβάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη στο πρώτο της καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Η γνωστή ηθοποιός τις τελευταίες ώρες δημοσιεύει φωτογραφίες στο Ιnstagram από τις μέρες και τις νύχτες στη Σητεία με τον μεγάλο της γιο, Μάξιμο, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά τις αλλαγές στη ζωή της και τον χωρισμό, δείχνει και πάλι να απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα.

Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις… Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη, είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραμένει στη Σητεία, όπου και μοιράζεται στιγμιότυπα με τον γιο της, Μάξιμο, ο οποίος πλέον είναι 10 ετών.

width=640

width=577

width=586

width=574


Πηγή