Στιγμές ευτυχίας για την Λάουρα Νάργες: Γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της στο εξωτερικό μαζί με τους φίλους της

August 15, 2023
Η Λάουρα Νάργες έζησε στιγμές ευτυχίας καθώς γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της σε μια διαφορετική προσέγγιση. Ταξίδεψε στο εξωτερικό και πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα μαζί με τους αγαπημένους της φίλους.

Στιγμές ευτυχίας για την Λάουρα Νάργες: Γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της στο εξωτερικό μαζί με τους φίλους της


Διαφ.

Η Λάουρα Νάργες ταξίδεψε για πρώτη φορά στο εξωτερικό μαζί με τον 11 μηνών γιο της, Αλέξανδρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της στη Γερμανία, εκεί όπου για πρώτη φορά την υποδέχτηκαν μαζί με τον μικρό της. Ο λόγος του ταξιδιού δεν ήταν άλλος από την επιθυμία της να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια δίπλα στην οικογένειά της και καλούς φίλους.

Συνειδητοποιήσαμε με τις κολλητές φίλες μου, με τις οποίες είμαστε μία ζωή μαζί, από 20 εώς και 29 χρόνια, πως ποτέ δεν καταφέραμε να γιορτάσουμε παρέα τα γενέθλια μου. Εφόσον είναι μες στο καλοκαίρι, πάντα έπεφταν στις (γερμανικές) διακοπές, μετέπειτα βρέθηκα Ελλάδα… και άντε βγάλε άκρη. Ήταν τόσο μα τόσο ξεχωριστή η προσωπική μου πρωτοχρονιά, έγραψε στο instagram η Λάουρα Νάργες.

Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νέα συνάντηση με αγαπημένους φίλους: Birthday Party Vol. 2 – Λατρεύω τους φίλους μου, έγραψε η παρουσιάστρια, ενώ στις φωτογραφίες απεικονίζεται να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, Αλέξανδρο.

width=640

width=640

width=640

width=640

width=640


Πηγή