Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Οι βουτιές σε απόμερες παραλίες της Νάξου & η αγάπη του κόσμου

August 15, 2023

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Οι βουτιές σε απόμερες παραλίες της Νάξου & η αγάπη του κόσμου


Διαφ.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Νάξο απολαμβάνουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Το ζευγάρι εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί και μάλιστα εντύπωση μας έχει κάνει το γεγονός ότι δεν έχουν επιλέξει μόνο τις διάσημες παραλίες αλλά προτιμούν τις πιο απόμερες μεριές, οι οποίες διατηρούν τη φυσική τους ομορφιά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv οι δυο τους μαζί με την επίσης διάσημη παρέα τους, Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά, έκαναν τον γύρο του νησιού και βρέθηκαν να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην υπέροχη παραλία Πάνερμος, εκεί που μόνο λίγοι και επιλεκτικοί φτάνουν καθώς πρόκειται για την πιο απομακρυσμένη ακτή της Νάξου αρκετά μακριά από τη χώρα. Διαθέτει όμως μια ονειρική παραλία με κρυστάλλινα νερά και καθαρό βότσαλο.

Δυο ημέρες πριν την απόβασή τους εκεί, το ζευγάρι βρέθηκε στην Απείρανθο, σε ένα από τα γραφικότερα χωριά του νησιού, ορεινό και με ιστορία -για όσους γνωρίζουν-.

Το ζευγάρι προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας στην εκκλησία που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, με τον Σάκη μάλιστα να απαθανατίζει τη Μαριάλενα μέσα στο Ναό. Αμέσως μετά ξεκίνησαν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του χωριού με πολλά πιτσιρίκια να ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Φυσικά τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα με ευγένεια και χαμόγελο αποδέχονταν τις επιθυμίες των παιδιών ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χαμός έγινε και μόλις οι δυο τους έκατσαν για φαγητό σε μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες. Εκεί, αφού χαιρέτησαν τον κόσμο και συνομίλησαν με τους ντόπιους, απόλαυσαν παραδοσιακούς μεζέδες, ντόπιο κρασί και εκλεκτά εδέσματα.


Πηγή