“Τελειώνει εκεί η υπόθεση”: Κόλαφος ο Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου, το δύσκολο διαζύγιο & οι αιχμές

August 16, 2023

“Τελειώνει εκεί η υπόθεση”: Κόλαφος ο Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου, το δύσκολο διαζύγιο & οι αιχμές


Διαφ.

Η Κάτια Νικολαΐδου, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη, έγινε αντικείμενο συζήτησης, τις τελευταίες ημέρες, καθώς πολλοί πίστευαν ότι είναι η μητέρα του 11χρονου Χρήστου, του γιου του ηθοποιού, ο οποίος πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Δεν διήρκεσε πολύ ο γάμος της Κάτιας Νικολαΐδου με τον Οδυσσέα Σταμούλη

Ωστόσο, το ζευγάρι είχε χωρίσει πολλά χρόνια πριν και ο Οδυσσέας Σταμούλης έκανε δεύτερο γάμο, από τον οποίο απέκτησε τον γιο του.

Η αναφορά του Οδυσσέα Σταμούλη για την Κάτια Νικολαΐδου

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί στο παρελθόν στην Κάτια Νικολαΐδου, η οποία είχε πετάξει αιχμές εναντίον του και υπογράμμισε «είχαμε κάποια γεγονότα τότε και έχουν μια αλληλουχία αυτά τα πράγματα. Αν αλλάξεις λίγο, είτε μέσα στη σκέψη σου, είτε όταν τα διηγείσαι την σειρά των γεγονότων, αλλάζει όλο το νόημα. Αφού έστω και έμμεσα θέλει να αναφέρεται σε εμένα, ας το κάνει. Εγώ και να μην συμφωνώ, σέβομαι και την άλλη πλευρά, γιατί στο κάτω κάτω δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και με την νυν εν διαστάσει σύζυγο μου, εγώ δεν ήθελα να χωρίσω, εκείνη πήρε την απόφαση. Είμαι του ρητού, ειδικά στον έρωτα, γιατί αυτά όλα ερωτικά ζητήματα είναι στο τέλος τέλος, ότι «it takes two to tango», ότι «θέλει δύο για να χορέψεις τανγκο», όταν ο ένας από τους δύο δεν θέλει, τελειώνει εκεί η υπόθεση, εννοώ όσον αφορά την διεκδίκηση. Η στεναχώρια του καθένα μένει και εγώ είμαι για πάρα πολλά πράγματα στεναχωρημένος, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτά».

Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: