“Ποιο είναι το 16χρονο;”: Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 20 κιλά, δείχνει το νέο της σώμα & μοιράζεται το “μυστικό” της

August 16, 2023

“Ποιο είναι το 16χρονο;”: Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 20 κιλά, δείχνει το νέο της σώμα & μοιράζεται το “μυστικό” της


Διαφ.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα των κιλών και μάλιστα, έχει βιώσει τον κοινωνικό ρατσισμό των ‘90s και των ‘00s για τον λόγο αυτό.

Όπως είχε υπογραμμίσει η ηθοποιός και παρουσιάστρια «το μεγαλύτερο bullying στην ελληνική πραγματικότητα το τρώνε οι άνθρωποι με τα παραπάνω κιλά».

Ωστόσο, μπορεί να έχει αδυνατίσει, αλλά όταν της το λένε, δεν χαίρεται ιδιαίτερα και όπως επεσήμανε στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά «η φράση “τι ωραία που είσαι τώρα που αδυνάτισες” είναι… προσβλημέντο και όχι κοπλιμέντο».

Για την ακρίβεια, τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, σταδιακά χάνει κιλά, αλλάζοντας τρόπο ζωής, διατροφής και συνήθειες. Βέβαια, σ’ αυτό συνέβαλε και η πρώτη καραντίνα, όταν το 2020 οδηγηθήκαμε σε ένα lockdown λόγω κορονοϊού και μείναμε για αρκετούς μήνες περιορισμένοι στα σπίτια μας.

Μάλιστα, έχασε 20 ολόκληρα κιλά όταν νόσησε η ίδια και όπως είχε σημειώσει στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» «έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

Από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media, φαίνεται ακόμη πιο αδυνατισμένη, λόγω της μείωσης κατανάλωσης junk food, αλλά και της νόσηση με covid-19, για δεύτερη φορά, που όπως φαίνεται σε εκείνη δρα κόβοντας την όρεξη.

Όπως τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις της «εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό. Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

Πάντως, τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση παρατήρησαν οι ακόλουθοί της και σε κάθε της ανάρτηση σπεύδουν να της το επισημάνουν. Άλλοι τονίζουν πως τώρα δείχνει νεότερη «σαν έφηβη», ενώ άλλοι ζητούν τις συμβουλές της για απώλεια βάρους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη πιο αδύνατη από ποτέ

Κατερίνα Ζαρίφη κιλά

Οι ακόλουθοι της Κατερίνας Ζαρίφη σχολιάζουν την απώλεια κιλών

Κατερίνα Ζαρίφη κιλά


Πηγή