Πήραν διαζύγιο στα κρυφά: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Γιάννη Στάνκογλου και μητέρα των δύο παιδιών του

August 17, 2023

Πήραν διαζύγιο στα κρυφά: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Γιάννη Στάνκογλου και μητέρα των δύο παιδιών του


Διαφ.

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Την αποκάλυψη έκανε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό hello, λέγοντας μάλιστα ότι έχει χωρίσει με τη σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο εδώ και τριάμιση χρόνια.

Διαζύγιο Γιάννη Στάνκογλου

Διαζύγιο για τον Γιάννη Στάνκογλου και την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν:

Tο ζευγάρι, που υπήρξε παντρεμένο και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, δεν είναι πλέον μαζί. Αποδεικνύοντας περίτρανα, ότι αν δεν θέλεις να μαθευτεί κάτι στον Τύπο μπορείς να τα καταφέρεις.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Hello ότι έχει πάρει διαζύγιο εδώ και 3,5 χρόνια.

«Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαζύγιο Γιάννη Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου με την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν έχουν μαζί δύο παιδιά. Όπως έχει πει ο ίδιος, είχαν γνωριστεί στη δουλειά. «Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω».

Διαζύγιο Γιάννη Στάνκογλου


Πηγή