Τον κοιτάζει και λιώνει: Ο έρωτας των Υφυπουργών Έλενας Ράπτη – Γιάννη Μπρατάκου και ο ένας χρόνος σχέσης

August 17, 2023

Τον κοιτάζει και λιώνει: Ο έρωτας των Υφυπουργών Έλενας Ράπτη – Γιάννη Μπρατάκου και ο ένας χρόνος σχέσης


Διαφ.

Αν και είναι μαζί πάνω από έναν χρόνο, η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος σπάνια μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ζευγάρι επέλεξε την Μάνη για τις καλοκαιρινές του διακοπές και η Υφυπουργός Τουρισμού ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από μαγευτικά τοπία, αλλά και μία φωτογραφία χαμογελαστή στην αγκαλιά του κου Μπρατάκου.

Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Έκλεισε 1 χρόνο σχέσης το ταιριαστό ζευγάρι

Η Yφυπουργός Τουρισμού και ο Yφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού κάνουν διακοπές στη Μάνη και επέλεξαν την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου για να μοιραστούν φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Η Έλενα Ράπτη αφού ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους εορτάζοντες, μας έδειξε τη θέα των διακοπών της αλλά και ένα στιγμιότυπο, όπου ποζάρουν αγκαλιά με τον αγαπημένο της Γιάννη Μπρατάκο.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Υφυπουργός στο Instagram:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη», είχε δηλώσει η Έλενα Ράπτη τον περασμένο Απρίλιο στην εκπομπή Happy Day αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

H Yφυπουργός Τουρισμού και ο Yφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, τον Απρίλιο του 2023 έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης.


Πηγή