Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φώτο και τρεις λέξεις: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε το μεγάλο βήμα & όλοι του εύχονται

August 17, 2023

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φώτο και τρεις λέξεις: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε το μεγάλο βήμα & όλοι του εύχονται


Διαφ.

Μία πολύ τρυφερή πρόταση γάμου έκανε στη σύντροφο και αγαπημένη του, Βιολέτα Σαγκριώτη, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο ηθοποιός έχει βρει τα τελευταία χρόνια τον έρωτα στα μάτια της και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα… γονατιστός.

Το ζευγάρι ζει μαζί εδώ και καιρό. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, όμως, έχει αναφέρει σε δηλώσεις του πως «εύχεται να την είχε γνωρίσει πολύ νωρίτερα, αφού ήταν ο άνθρωπος που έψαχνε πάντα».

Με ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε ο ηθοποιός πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Δημοσίευσε τρία στιγμιότυπα από την τρυφερή στιγμή.

Μάλιστα, ανάρτησε και μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι, με το οποίο της ζήτησε να τον παντρευτεί. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Είπε το “ναι”».

Δείτε φωτογραφίες:

Γιάννης Χατζηγεωργίου Γιάννης Χατζηγεωργίου

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε μιλήσει με πολύ ωραία λόγια για τη σύντροφό του. «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε στη ζωή μου αμέσως μετά το Survivor σαν από μηχανής Θεός. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο δεν περίμενα να βρω στα 32 μου χρόνια. Ήλπιζα να τον έβρισκα νωρίτερα. Παιδεύτηκα πολύ από παλαιότερες σχέσεις, γεγονός το οποίο με ωρίμασε. Βλέπω στα μάτια της έναν άνθρωπο που θα ήθελα να είχα γνωρίσει χρόνια πριν και αυτό είναι πολύ όμορφο. Περνάμε υπέροχα μαζί και νομίζω το πιο σημαντικό είναι ότι έχω βρει έναν άνθρωπο ο οποίος με καταλαβαίνει και θεωρώ ότι τον καταλαβαίνω κι εγώ».


Πηγή