«Θα γίνω γιαγιά»: Σε πελάγη ευτυχίας η σπουδαία Φιλαρέτη Κομνηνού – Γιορτάζει για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη

August 18, 2023

«Θα γίνω γιαγιά»: Σε πελάγη ευτυχίας η σπουδαία Φιλαρέτη Κομνηνού – Γιορτάζει για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη


Διαφ.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε τις προηγούμενες ημέρες στους θαυμαστές της η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 7 Αυγούστου του 2021 στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας στη Σύρο, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών. Και η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε τη μέρα της δεύτερης επετείου γάμου τους για να ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός που τους έχει γεμίσει με χαρά.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» είχε γράψει στην ανάρτησή της η Δανάη Μιχαλάκη.

Από τη δική του πλευρά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγραψε, «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)».

Εξίσου χαρούμενη όμως είναι και η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, Φιλαρέτη Κομνηνού η οποία σήμερα 18/8 δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της νύφης της και έγραψε, «Θα γίνω γιαγιά. Δεν κρατιέμαι άλλο πια… Θα γίνω γιαγιά»/


Πηγή