Άβαφη, με μπικίνι, χωρίς φίλτρα: Μια άλλη η Βαλέρια Κουρούπη, μαγνήτισε τα βλέμματα με τους κοιλιακούς της

August 18, 2023

Άβαφη, με μπικίνι, χωρίς φίλτρα: Μια άλλη η Βαλέρια Κουρούπη, μαγνήτισε τα βλέμματα με τους κοιλιακούς της


Διαφ.

Η Βαλέρια Κουρούπη απολαμβάνει τις διακοπές της στη Γαύδο, θέλοντας να ξεκουραστεί από έναν απαιτητικό χειμώνα, λόγω των γυρισμάτων για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η ηθοποιός, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό λογαριασμό στο instagram, φαίνεται ότι μαγεύτηκε από το νησί και τις ομορφιές του.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε η ηθοποιός στην ανάρτησή της: «Ήσουν μοναδική! Μεγάλη έκπληξη παρά τα όσα είχα ακούσει! Ήσουν φιλόξενη, απροσδόκητη, ήσουν απρόβλεπτη και ζεστή, μητρική κι ερωτική! Σ’ευχαριστώ πανέμορφο νησί της Καλυψώς! Εις το επανειδείν!».

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, πόζαρε χωρίς φίλτρα και ίχνος μακιγιάζ και όπως ήταν αναμενόμενο, τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν “βροχή”.

Η ανάρτηση της Βαλέριας Κουρούπη από τις διακοπές της

Η Βαλέρια Κουρούπη διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί

Η Βαλέρια Κουρούπη διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής και σωστής διατροφής, αφού όπως έχει επισημάνει «Έχω ένα υγειές κορμί και αυτό είναι τo πρώτο μου μέλημα σε ό,τι κι αν κάνω. Γυμνάζομαι μόνη στο σπίτι συστηματικά, γιατί η άσκηση μου προσδίδει ευεξία και καλή διάθεση. Δεν ακολουθώ αυστηρή διατροφή, αποφεύγω τα ζωικά προϊόντα, τρώω άπειρα φρούτα και λαχανικά, αλλά κυρίως ετοιμάζω το κάθε γεύμα μου μόνη μου. Λατρεύω να μαγειρεύω και κυρίως όταν πρόκειται να μαγειρέψω για μένα!».

Βαλέρια Κουρούπη κορμί


Πηγή