«Ήμουν φυτό για τρία χρόνια»: Καθηλώνει η Στέλλα Σολωμίδου για τον θάνατο του γιου της

August 19, 2023

«Ήμουν φυτό για τρία χρόνια»: Καθηλώνει η Στέλλα Σολωμίδου για τον θάνατο του γιου της


Διαφ.

Η Στέλλα Σολωμίδου, γνωστή ως «Κυρία Στέλλα» από τις Σέρρες, σε συνέντευξή της, μίλησε για τη ζωή της και τις δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του γιου της.

Όπως εξομολογήθηκε «προέρχομαι από ένα σόι που όλοι τραγουδούσαν πολύ ωραία, αλλά μετά το παιδί μου σταμάτησα να τραγουδάω. Κάθε παιδί έχει τη θέση του στην καρδιά της μάνας. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό με τίποτα. Απλώς πιάνεσαι από τα άλλα σου παιδιά, επειδή σε έχουν ανάγκη και μπορείς και επιβιώνεις για αυτά και μόνο».

Φυτό η Στέλλα Σολωμίδου μετά τον θάνατο του γιου της

Και συμπληρώνει «έφυγε πριν 20 χρόνια από αυτή την κακιά αρρώστια. Έκανα μαζί του στην Αμερική 8μιση μήνες στο Ντιτρόιτ, στο υβριδικό κέντρο της NASA. Τρία χρόνια ήμουν φυτό, κλινήρης. Δεν έβγαινα απ’ το σπίτι. Αν έβγαινα, περνούσα τον δρόμο μη με χτυπήσουν τα αυτοκίνητα. Μπορούσα να πάρω ένα αστικό και να με γυρίζει όλη μέρα στην πόλη, δεν ήξερα πού να κατέβω. Έπαιρνα χάπια με κόκκινη γραμμή».

Η υπερηφάνεια της Στέλλας Σολωμίδου

Για το πως συνήλθε, η Στέλλα Σολωμίδου, επεσήμανε «δεν αποφάσισα εγώ να συνέλθω. Ήταν Θεού δουλειά. Χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν η κόρη μου και με ρωτάει: μαμά, μπορείς να πας να μαγειρέψεις στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ; Καλώ ένα ταξί και πήγα. Αυτό έγινε τρεις μέρες. Τρεις μέρες τα χάπια δεν τα πήρα, που δεν επιτρέπεται να τα κόψεις απότομα, και ήμουν μια χαρά. Δεν θέλω να με βλέπουν να κλαίω, έχω αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να με λυπούνται. Να πω στη Μαίρη Παναγάκου υπομονή; Δεν ξεπερνιέται. Θα της πω να σκέφτεται ότι εκεί που είναι το παιδί της είναι καλά».

Στέλλα Σολωμίδου απώλεια γιου


Πηγή