Ξεγέλασε τον Χάρο και χαμογελά ξανά: Ο Σπύρος Φωκάς γιόρτασε τα 86α του γενέθλιά του στο κέντρο αποκατάστασης

August 19, 2023

Ξεγέλασε τον Χάρο και χαμογελά ξανά: Ο Σπύρος Φωκάς γιόρτασε τα 86α του γενέθλιά του στο κέντρο αποκατάστασης


Διαφ.

Ο Σπύρος Φωκάς γιόρτασε τα 86α γενέθλιά του, στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έσβησε τα 86 κεράκια στην τούρτα του, σε μια μικρή συγκέντρωση, στο κέντρο αποκατάστασης, στην Καλαμάτα.

Η σύζυγός του, Λίλιαν, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, δημοσίευσε φωτογραφία από τον ηθοποιό να σβήνει τα κεράκια του και από την τούρτα του.

Ο Σπύρος Φωκάς γιόρτασε τα γενέθλιά του

Ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, έπειτα από την επέμβαση στη χολή και τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ νοσοκομείου στην Αθήνα.

Όπως υπογράμμισε στο μήνυμά του μέσα από την Εντατική «Εγώ δεν φοβάμαι τον χάρο, μόνο τον τραγουδώ».

Στο πλευρό του Σπύρου Φωκά συνεχώς η σύζυγός του

Μέσω ανάρτησής της στο Facebook, η Λίλιαν Φωκά δημοσίευσε μια φωτογραφία του ηθοποιού και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Είμαστε σε καλά χέρια Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων είναι αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. “Εγώ δε φοβάμαι το χάρο Μόνο τον τραγουδώ” είπε».

«”Σήκω, παλικάρι μου” είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο. Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή», επισήμαινε το δημοσίευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σπύρος Φωκάς χρειαζόταν να μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί και αυτό το πρόβλημα, πριν επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Τέλος, σημειώνεται ότι η κόρη του, Κωνσταντίνα, ταξίδεψε εσπευσμένα, το απόγευμα, πιθανότατα της Τετάρτης 2 Αυγούστου, από το Λος Άντζελες, ώστε να είναι δίπλα του.

Οι περιπέτειες με την υγεία του ηθοποιού ξεκίνησαν από τις φωτιέςστο Λουτράκι, όταν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και εξαιτίας των αναθυμιάσεων, ο 85χρονος αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Πρώτα, ο ηθοποιός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, μετά από αναπνευστικά προβλήματα που υπέστη, ενώ λίγο αργότερα και λόγω της μεγάλης πίεσης από την κατάσταση, κατέρρευσε και η Λίλιαν Φωκά με, παθαίνοντας οξύ έμφραγμα.

Σπύρος Φωκάς γενέθλια


Πηγή