Έρχεται και τα φέρνει όλα τούμπα: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται δραματικά από τη «ζόρικη» Πανσέληνο στις 31 Αυγούστου

August 19, 2023

Έρχεται και τα φέρνει όλα τούμπα: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται δραματικά από τη «ζόρικη» Πανσέληνο στις 31 Αυγούστου


Διαφ.

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, στις 31 του τρέχοντος μηνός, δεν θα έχει καμία σχέση με την πρώτη,η οποία αποδείχτηκε ιδιαιτέρως βοηθητική, ενώ θα επηρεάσει αρνητικά τέσσερα ζώδια.

Ειδικότερα, η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του μήνα, στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων με συμμετοχή του Κρόνου, θα είναι αρκετά δύσκολη για τα περισσότερα ζώδια, καθώς φέρνει μαζί της διαφωνίες, επιπλέον ευθύνες και πολλές έξτρα υποχρεώσεις.

Τα τέσσερα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο από την Πανσέληνο

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι του πρώτου κυρίως δεκαημέρου θα δουν τις αντοχές του να δοκιμάζονται τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τέλος μιας συνεργασίας ή μίας σχέσης που μέχρι πρότινος θεωρούσαν σημαντική, θα αποτελέσει στην ουσία ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Παρθένοι

Εντάσεις και τσακωμοί έρχονται να υπενθυμίσουν πως ο Κρόνος… δεν αστειεύεται. Οι Παρθένοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν άσχημες συμπεριφορές και πολύ παρασκήνιο, με τους ίδιους να καταλήγουν να χάνουν την ψυχραιμία τους και μαζί μ’ αυτή το όποιο δίκιο τους.

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει αρνητικά Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες

Τοξότες

Οι Τοξότες προσγειώνονται απότομα στην απαιτητική καθημερινότητα στο τέλος του μήνα, πράγμα που δεν τους αρέσει καθόλου. Τα νεύρα θα είναι πολλά και η όρεξη για δουλειά περιορισμένη, στοιχεία που οδηγούν σε εκρήξεις που επηρεάζουν πολύ τα πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Η ευαισθησία των Ψαριών χτυπάει κόκκινο και οι συναισθηματικές διακυμάνσεις έρχονται να προκαλέσουν ξεσπάσματα άνευ προηγουμένου. Παράπονα και τσακωμοί θα πρωταγωνιστήσουν στο τέλος του μήνα, ενώ προσοχή πρέπει να δοθεί και σε θέματα υγείας. Προσέξτε τον εαυτό σας και δώστε βάση σε όσα το σώμα σας προσπαθεί να «φωνάξει».

Πλησιάζει η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου


Πηγή