Μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε 4 οικισμούς – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

August 19, 2023

Μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε 4 οικισμούς – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Διαφ.

Μεγάλη φωτιά, η οποία έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ξέσπασε στη Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να έχει σταλεί μήνυμα εκκένωσης από το 112 σε τέσσερις οικισμούς.

Η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας

Ειδικότερα, μήνυμα από το 112 έλαβαν τέσσερις οικισμοί στην Αλεξανδρούπολη, διότι η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Μελία, που ξέσπασε τις βραδινές ώρες, μαίνεται ανεξέλεγκτη.

H φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή μεταξύ των χωριών Πυλαίας και Μελίας και εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων στην περιοχή, δημιουργήθηκε μεγάλο πύρινο μέτωπο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της μεγάλης φωτιάς

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας της πυρκαγιάς που παραμένει σε εξέλιξη, σε δασική έκταση, στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης, κοντά στην Πυλαία Φερών Έβρου.

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας αφορά το τμήμα από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης, ενώ οι οδηγοί και οι πολίτες παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα.

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη


Πηγή