«Τρίβει» τα χέρια του ο Ατζούν: Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη & «έκλεισε» τον πιο ιντριγκαδόρο παίκτη για το νέο Survivor

August 20, 2023

«Τρίβει» τα χέρια του ο Ατζούν: Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη & «έκλεισε» τον πιο ιντριγκαδόρο παίκτη για το νέο Survivor


Διαφ.

Το Survivor αναμένεται να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ και όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, πληθαίνουν οι πληροφορίες για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί είναι οι διάσημοι, τους οποίους σκέφτεται έντονα ο Τούρκος παραγωγός να εντάξει στο cast, με ορισμένους πρώην παίκτες να έχουν ήδη συμφωνήσει για την επιστροφή τους.

Μεταξύ αυτών, φέρεται να είναι και ο Τριαντάφυλλος, με την εν λόγω επιλογή να ήταν εξαρχής στις προτεραιότητες της παραγωγής, ενώ αν τελικά όντως τον δούμε να επιστρέφει στον Άγιο Δομήνικο, η ίντριγκα πρόκειται να είναι μεγάλη.

Survivor Τριαντάφυλλος

Οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor

Στο νέο Survivor θα γίνει αυστηρή επιλογή νέων παικτών, αλλά επειδή ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιστεύει πως πολλούς από τους παίκτες, οι οποίοι αποβλήθηκαν νωρίς από τον προηγούμενο κύκλο, ο κόσμος τους αγαπά και θα ήθελε να τους δει περισσότερο, θα γίνει μία «μίξη».

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι κάποιοι από τους παίκτες που θα είναι στο νέο Survivor, είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Στάθης Σχίζας, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει την πρόθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να κάνει μία μίξη των παραπάνω παικτών με αντίστοιχα μεγάλα ονόματα.


Πηγή