«Ζω έναν εφιάλτη εξαιτίας του»: “Κόλαφος” η Σοφία Λεοντίτση για τον νεκρό πατέρα της που πέθανε 10 μήνες πριν

August 20, 2023

«Ζω έναν εφιάλτη εξαιτίας του»: “Κόλαφος” η Σοφία Λεοντίτση για τον νεκρό πατέρα της που πέθανε 10 μήνες πριν


Διαφ.

Την Σοφία Λεοντίτση, την γνωρίσαμε από από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks στον ΣΚΑΪ και ήταν από τις διαγωνιζόμενες που με τον πληθωρικό της χαρακτήρα είχε κερδίσει και την αγάπη του κοινού.

Πριν λίγους μήνες είχε χάσει τον πατέρα της και σήμερα 10 μήνες μετά προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση. Η Σ. Λεοντίτση δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram μια φωτογραφία με τον πατέρα της, την οποία συνόδευσε με ένα εκτενές κείμενο. Στο οποίο και αναφέρεται σε όσα της έμαθε ο πατέρας της αλλά και στον πόλεμο που είχε δεχθεί.

«10 μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη από τις λανθασμένες επιλογές του»

«10 μήνες μια κόλαση… 10 μήνες άλλαξε κάθε τι δεδομένο… 10 μήνες και δεν θα είμαι ποτέ ξανά η Σοφία που έμεινε πίσω την στιγμή που έσβησε. Δεν θα ξεχάσω όμως ότι καλό πήρα από το μπαμπά μου επειδή 10 μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη από τις λανθασμένες επιλογές του. Έναν άνθρωπο τον αγαπάς και τον τιμάς για όλα έτσι δεν λένε..», έγραψε αρχικά.

«Δεν του γυρνάς τη πλάτη στα άσχημα. Και εγώ οφείλω πολλά στο μπαμπά μου. Χάρη σε εκείνον πέρασα και πολύ καλά στη ζωή μου. Τώρα δεν περνάω κι έχει την ευθύνη. Όμως δεν έπαψα στιγμή να τον αγαπάω. Και επειδή του μοιάζω σήκωσα το κεφάλι μου να φτιάξω τα σπασμένα ξεκινώντας τη δική μου ζωή επαγγελματικά κουτσή αλλα ικανή», πρόσθεσε.

«Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές μαζί μας και κλεινόμαστε να πληρώσουμε αμαρτίες άλλων. Για κάποιον λόγο συμβαίνει κ αυτό. Ομως, πάλι τον αγαπαω και εύχομαι να ειναι καλά παρ ότι ξέρω πως ακόμα δεν ειναι.. γιατί κ εκείνος αγαπούσε πολυ το παιδί που μεγάλωσε και ήθελε να του προσφέρει όχι να το επιβαρύνει», είπε στη συνέχεια.

«Εύχομαι η δική μου η αγάπη να τον αναπαύει και να ειναι μια συγχωρεμένη ψυχή, γιατί ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που σήμερα όμως αμαυρώνεται η μνήμη του από κάποιους που από τα χέρια του είδαν και έφαγαν.. Δυστυχώς όμως σαν την οικογένεια δεν είναι κανείς εκεί έξω και οι γύρω γύρω θα σε θυμούνται μόνο για το λάθος και όχι τις ευεργεσίες σου. Μπαμπά μου», δήλωσε στο τέλος η Σοφία Λεοντίτση.

Η ανάρτησή της στο Instagram


Πηγή