Την δάγκωσε λαγοκέφαλος, σε σοκ οι λουόμενοι: Τραγικά νέα για παραλία της Κρήτης, τι έπαθε η άτυχη γυναίκα

August 20, 2023

Την δάγκωσε λαγοκέφαλος, σε σοκ οι λουόμενοι: Τραγικά νέα για παραλία της Κρήτης, τι έπαθε η άτυχη γυναίκα


Διαφ.

Η θάλασσα είναι αγαπημένος προορισμός για τον περισσότερο κόσμο την καλοκαιρινή περίοδο ώστοσο χρειάζεται και τη δέουσα προσοχή καθώς εγκυμονεί και κίνδυνους.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην παραλία Μαράθι στα Χανιά καθώς μια λουόμενη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, δέχθηκε δάγκωμα από λαγοκέφαλο.

Λαγοκέφαλος δάγκωσε γυναίκα

Και θέλοντας και η ίδια να προειδοποιήσει και τους λουόμενους μίλησε για το περιστατικό στο zarpanews.gr. Και ανέφερε συγκεκριμένα πως

ενώ κολυμπούσε αρκετά βαθιά, ένιωσε ένα δάγκωμα στην περιοχή του γλουτού, πάνω από το μαγιό.

Το κατάλαβε όταν είδε τα δόντια του

Εκείνη τη στιγμή, είδε ότι την είχε δαγκώσει ένα μεγάλο ψάρι το οποίο αναγνώρισε και κατάλαβε πως πρόκειται για λαγοκέφαλο, αφού είδε τα δόντια του.

Όπως τονίζει, από το δάγκωμα έχει δημιουργηθεί στο σημείο μια μεγάλη μελανιά, χωρίς όμως η ίδια να αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα λόγω της τοξικότητας του ψαριού. Η γυναίκα από τα Χανιά ενημέρωσε και τον κόσμο της περιοχής προκειμένου να προειδοποιούν τους πολίτες, ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν κολυμπούν για να αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά.

Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ επικοινώνησε και με γνωστό της που είναι ψαράς, ο οποίος την ενημέρωσε πως, το γεγονός ότι το δάγκωμα ήταν πάνω από το μαγιό, αποδείχθηκε σωτήριο για την ίδια, αφού δεν της δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα.


Πηγή