2 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Βανδή: Ντέμης Νικολαΐδης-Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δημοσίευσαν τη 1η κοινή φώτο τους

August 20, 2023

2 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Βανδή: Ντέμης Νικολαΐδης-Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δημοσίευσαν τη 1η κοινή φώτο τους


Διαφ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μετα και τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή προσπαθεί και αυτός με τη σειρά του να δημιουργήσει μια νέα ζωή και έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της νέας του συντρόφου Αλεξάνδρα Νικολαΐδου με την οποία παρά το γεγονός πως είναι μαζί αρκετούς μήνες, παρόλα αυτά δε συνηθίζουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθούν να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγουν ακόμα και τις αναρτήσεις που τους δείχνουν μαζί, στα social media τους.

H πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο instagram

Ενώ και η πρώτη της δημόσια εμφάνιση έγινε 6 μήνες μετά τη σχέση τους και μάλιστα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές τους και συγκεκριμένα βρίσκονται στα Άχλα της Άνδρου ενώ και η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου η οποία και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσιεύει στο Instagram της κάποια ενσταντανέ από τις όμορφες στιγμές που περνάει στο νησί των Κυκλάδων. Και σε μια από αυτές υπάρχει και μία που φαίνονται δύο σκιές, η δική της και αυτή του πρώην διεθνούς άσου και προέδρου της ΑΕΚ.

Δείτε τη φωτογραφία τους


Πηγή