Δεν είδαν τους παπαράτσι στις διακοπές: Σούσουρο με τη Μαρία Σολωμού έγινε θέαμα στην αγκαλιά του Mente Fuerte

August 20, 2023

Δεν είδαν τους παπαράτσι στις διακοπές: Σούσουρο με τη Μαρία Σολωμού έγινε θέαμα στην αγκαλιά του Mente Fuerte


Διαφ.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte κατα καιρούς έχουν απασχολήσει τη κοινή γνώμη αλλά και τα διάφορα δημοσιεύματα τα οποία τους φέρουν πως είναι ζευγάρι με καμία από της δυο μεριές ωστόσο να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τις φήμες.

Και οι 2 τους είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram ενώ δεν λείπουν και οι κοινές αναρτήσεις καθώς και τα αλληλοπειράγματα.

Mente Fuerte: Αγκαλιά με την Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στη Σαντορίνη και απολαμβάνει τις διακοπές της. Ενώ στο νησί βρέθηκε και “εντελώς τυχαία” μάλλον και ο φίλος της Mente Fuerte δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες του στο κυκλαδίτικο νησί.

Σε μια από αυτές μάλιστα, ο Mente Fuerte ποζάρει με την Μαρία Σολωμού στην αγκαλιά του. Όπως θα δεις, ο ίδιος ήθελε να σηκώσει την Μαρία Σολωμού για να καταφέρει να καθίσει στον τοίχο και να φωτογραφηθεί με φόντο την υπέροχη θέα του νησιού.

Όπως θα δεις, οι δυο τους δείχνουν να το απολαμβάνουν πολύ, ενώ οι θαυμαστές τους έσπευσαν να σχολιάσουν τα εν λόγω στιγμιότυπα.

H κοινή τους φωτογραφία τους στο Instagram


Πηγή