Με τέσσερις πολύ βαριές λέξεις τα είπε όλα: Η Παναγιώτα Βλαντή ξέσπασε για τον Γιώργο Κιμούλη

August 20, 2023
Η Παναγιώτα Βλαντή εξέφρασε την οργή της για τον Γιώργο Κιμούλη με τέσσερις απόλυτα απαιτητικές λέξεις.

Με τέσσερις πολύ βαριές λέξεις τα είπε όλα: Η Παναγιώτα Βλαντή ξέσπασε για τον Γιώργο Κιμούλη


Διαφ.

Η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time και τη Ντονατέλλα Αδάμου, μίλησε για το κίνημα #metoo και τον Γιώργο Κιμούλη.

Ποια είναι η υπενθύμιση της Παναγιώτας Βλαντή στον κόσμο

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Γιώργος Κιμούλης κακοποιούσε λεκτικά ηθοποιούς στο θέατρο και υπογράμμισε πως ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχάσει τόσο εύκολα όσα έχουν καταγγελθεί.

Καταπέλτης η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη

Σε ό,τι αφορά το κίνημα Me Too, έχεις πει ότι δεν θα ήθελες ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Ναι και το επαναλαμβάνω, επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ. Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια, γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!

Η


Πηγή