Μετά από 1 μήνα σχέσης: «Θέλω να τον παντρευτώ», λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον νέο της σύντροφο

August 20, 2023

Μετά από 1 μήνα σχέσης: «Θέλω να τον παντρευτώ», λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον νέο της σύντροφο


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή που έδωσε ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών», αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο, την επιθυμία της να γίνει μητέρα και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Όσον αφορά το νέο της σύντροφο, η σχεδιάστρια κοσμημάτων και πρώην παίκτρια του «Survivor» υπογράμμισε «είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλει ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση

Σχετικά με τα επαγγελματικά της βήματα και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί µε την τηλεόραση, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επεσήμανε «θέλω να κάνω τηλεόραση και απορώ γιατί δεν κάνω».

Οι λόγοι της πλαστικής της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο στήθος

Για τον λόγο που έκανε πλαστική στο στήθος της, σημείωσε «έχω κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος, έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέμφωμα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον νέο της σύντροφο


Πηγή