Η απόλυτη Φρίκη: 45χρονη αποκεφάλισε τον σύντροφό της & έριξε χημικά στη σορό του- «Δεν το ήθελα», λέει η ίδια

August 20, 2023

Η απόλυτη Φρίκη: 45χρονη αποκεφάλισε τον σύντροφό της & έριξε χημικά στη σορό του- «Δεν το ήθελα», λέει η ίδια


Διαφ.

Ένας 47χρονος βρέθηκε από τους αστυνομικούς αποκεφαλισμένος, στη Νεβάδα των ΗΠΑ, με τη 45χρονη φίλη του να έχει συλληφθεί ως δράστης.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Ντέβιν Μάικλς, αφού αποκεφάλισε τον σύντροφό της, Τζέιμς Γουίλετ, προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της, χρησιμοποιώντας χλωρίνη και αμμωνία.

Από τη σορό του 47χρονου έβγαινε καπνός

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι, όπου η μητέρα του άτυχου άνδρα βρήκε τον γιο της νεκρό και αποκεφαλισμένο, στις 7 Αυγούστου, υπογράμμισαν πως από το πτώμα έβγαινε καπνός, ήταν έντονη η μυρωδιά από τα χημικά στο δωμάτιο, ενώ το κεφάλι του ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Η μητέρα του αδικοχαμένου άνδρα επεσήμανε στους αστυνομικούς ότι είδε για τελευταία φορά τον γιο της στις 10 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας και στη 1 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου τη φίλη του, η οποία έπλενε τα πιάτα.

Όταν, μάλιστα, τη ρώτησε που είναι ο γιος της, εκείνη της απάντησε ότι ήταν στο κρεβάτι μετά από κατανάλωση αλκοόλ και σχεδίαζαν να σηκωθούν νωρίς το πρωί για να γράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Αυτό που πρόδωσε τη φίλη του θύματος ήταν η «σημαντική αντίδραση» που καταγράφηκε από τον πολύγραφο, όταν ρωτήθηκε για την δολοφονία του.

Η δράστης ισχυρίστηκε ότι ο 47χρονος την κακοποιούσε

Μετά το εύρημα αυτό, η Μάικλς ισχυρίστηκε ότι ο 47χρονος την κακοποιούσε και ότι έβαζε το μεγαλύτερο παιδί τους να κάνει μπάνιο μπροστά τους.

Αναφερόμενη στη στιγμή της δολοφονίας, σημείωσε πως τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι, «αφού αυτός προσπάθησε να μου ορμήσει σεξουαλικά, ενώ τον έτριβα στην πλάτη στο κρεβάτι».

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, μόνο να τον χτυπήσει τόσο, ώστε να υποχρεωθεί να πάει στο νοσοκομείο, μέχρι εκείνη να αποφασίσει τι θα κάνει με τα παιδιά τους.

45χρονη αποκεφάλισε τον 47χρονο φίλο της


Πηγή