Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου για πρώτη φορά μου ζήτησε να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου»

August 21, 2023

Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου για πρώτη φορά μου ζήτησε να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου»


Διαφ.

Μία συγκινητική στιγμή αποκαλύφθηκε σήμερα στον ψηφιακό κόσμο, με τον γνωστό παρουσιαστή του πρωινού προγράμματος “Breakfast @Star”, Ετεοκλή Παύλου, να μοιράζεται ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό βίντεο με την παρακολούθησή του στο Instagram.

Ετεοκλής Παύλου: Η ερώτηση της κόρης του

Με αφοσίωση πατρική και μια ανυπολόγιστη τρυφερότητα, ο παρουσιαστής αναδεικνύεται στον ρόλο του ευγενικού πατέρα, ο οποίος όχι μόνο δεσμεύεται να αφιερώσει έναν πλούσιο χρόνο στη κόρη του, αλλά επιδιώκει επίσης να αναπτύξει μία ειλικρινής σχέση διαλόγου μαζί της, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Η απρόσμενη στιγμή που έφτασε στο επίκεντρο του βίντεο ήταν όταν η αγαπημένη του κόρη, η μικρή Μελίτα, έθεσε μία σχετικά με το τραυματισμό του στο πόδι.

Η απόλυτη ειλικρίνεια που αποπνέει από τον παρουσιαστή στο βίντεο είναι εμφανής, καθώς απαντά στις απορίες της μικρής Μελίτας, προσπαθώντας να αναλύσει τη φύση του προβλήματος που αφορά το τραυματισμένο του πόδι.

Αναλυτικά η λεζάντα του:

«Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει. Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.

Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω. Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά- αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία- και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της…» έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου στην ανάρτησή του.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου:


Πηγή