«Ήθελε να μου πάρει το παιδί»: Η Μαίρη Μηλιαρέση για τη δικαστική διαμάχη και τους καβγάδες με τον πρώην σύζυγό της

August 21, 2023

«Ήθελε να μου πάρει το παιδί»: Η Μαίρη Μηλιαρέση για τη δικαστική διαμάχη και τους καβγάδες με τον πρώην σύζυγό της


Διαφ.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή “Καλημέρα” του MEGA, η Μαίρη Μηλιαρέση δεν μάσησε τα λόγια της, όταν προσέγγισε το θέμα της σχέσης της με τον πρώην σύζυγό της. Με τόλμη, μοιράστηκε τα αντικρουόμενα συναισθήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στην ειδική σχέση που έχει με την κόρη της.

Τονίζοντας τις προτεραιότητές της στη ζωή, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον ιδανικό άνδρα για εκείνη. Με έναν χιουμοριστικό τόνο, ανέφερε ότι πλέον νιώθει “ελεύθερο πουλί”, υπογραμμίζοντας τη χαρά της για τον αυτοδιαχειριζόμενο τρόπο που βιώνει τη ζωή της.

Μαίρη Μηλιαρέση: Αναλυτικά τα όσα είπε

Για την κόρη της είπε: «Ήμουν πάντα υπερπροστατευτική κι είμαι κοντά στην μικρή μου. Τώρα έχει μεγαλώσει, δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Δεν μένει μαζί μου, μένει μόνη της. Μιλάμε πολύ κι όταν έχει ένα θέμα, πάντα με παίρνει να μιλήσουμε.»

Για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της είπε: «Τώρα πια είναι πάρα πολύ καλές. Ευτυχώς ο άνθρωπος στα γεράματα βάζει μυαλό. Κατάλαβες; Οι περισσότεροι καβγάδες και τα δικαστήρια που είχαμε μεταξύ μας, ήταν επειδή ήθελε να μου πάρει το παιδί. Το ήθελε εκείνος…»

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή