«Μου την έκανες ξαφνικά…»: Οι δύσκολες μέρες και το πένθος του Ηλία Ψινάκη – «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτησή του

August 21, 2023

«Μου την έκανες ξαφνικά…»: Οι δύσκολες μέρες και το πένθος του Ηλία Ψινάκη – «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτησή του


Διαφ.

Σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από την ημέρα που αποχαιρετήσαμε τη Ζωή Λάσκαρη, αφήνοντας μια ανεπανάληπτη κενότητα στον καλλιτεχνικό χώρο και πέρα από αυτό. Ο θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού συνέτριψε καρδιές και σήμανε μια μεγάλη απώλεια για τον πολιτισμό μας.

Ηλίας Ψινάκης: Η σπαρακτική ανάρτηση του

Αυτή την Κυριακή (20/8), ο Ηλίας Ψινάκης, πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τη Ζωή Λάσκαρη, μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter μια συγκινητική ανάρτηση, αφιερωμένη σε αυτήν την εξαιρετική καλλιτέχνιδα. Στη φωτογραφία που πόσταρε, βρίσκονται μαζί με την Ζωή Λάσκαρη και η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, δημιουργώντας μια συναισθηματική σύνδεση ανάμεσα σε δυο μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου και του πολιτισμού.

Ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από τις γραμμές του μας παρέσυρε στον κόσμο των σκέψεών του. Μοιράστηκε στιγμές, συναισθήματα και αναμνήσεις, αναδεικνύοντας τη στενή και πολυδιάστατη σχέση που είχε με τη Ζωή Λάσκαρη. «Μια “Ζωή” μαζί! Από πολύ νέοι… Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά. Ξέρω ότι είσαι με το Αλικάκι και δεν ανησυχώ… Δεν μου λείπετε γιατί σας έχω μέσα μου. Απλώς τα καλοκαίρια, σας σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Σήμερα, θυμόμαστε και τιμούμε τη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη, μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας που μέσα από το έργο της μας συνόδευσε και μας συγκίνησε.

Δείτε την ανάρτησή του:


Πηγή