Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της, η εξάντληση & η αυπνία

August 21, 2023

Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της, η εξάντληση & η αυπνία


Διαφ.

Ο κορονοϊός φαίνεται να ανεβάζει τους ρυθμούς του τις τελευταίες εβδομάδες, με πολλά κρούσματα να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Σε αυτό το πλαίσιο,  Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Την είδηση αυτή ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το θερμόμετρο που καταγράφει τον υψηλό πυρετό που αντιμετωπίζει.

Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Και δεύτερη ανάρτηση

Μάλιστα, στην απογευματινή της ανάρτηση της Κυριακής, 20 Αυγούστου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή προχώρησε σε ένα νέο story, στο οποίο αποκάλυψε πως η κατάστασή της επιδεινώθηκε και απαιτήθηκε νοσηλεία. Έτσι, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λαϊκό νοσοκομείο, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την πάθηση με δύναμη και αισιοδοξία.

Τα όσα δήλωσε για το Survivor

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην παίκτρια του Survivor έθιξε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε από την αρχή της συμμετοχής της στο ριάλι. Αναφερόμενη στον πρώτο κύκλο που συμμετείχε, εξέφρασε την δυσκολία που αντιμετώπισε καθώς προσπαθούσε να προσαρμοστεί στις ακραίες συνθήκες του παιχνιδιού. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Survivor All Star, αναδεικνύοντας την περιπέτεια και την αναταραχή που συνόδευαν τη συγκεκριμένη εκδοχή του ριάλι.

Ενδιαφέρον παρουσίασε και η αναφορά της στο ενδεχόμενο μιας τρίτης συμμετοχής της στο ριάλι. Η ίδια αφήνει να εννοηθεί πως η πόρτα για μια πιθανή επιστροφή δεν είναι κλειστή, δίνοντας νέες ελπίδες στους θαυμαστές της. Με αυτήν τη δήλωση, δημιουργεί αναμφίβολα ανυπομονησία για το αν θα την δούμε ξανά αναμετρώμενη με τις προκλήσεις του Survivor σε μια ενδεχόμενη μελλοντική σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά η ίδια δήλωσε: «Η επαφή μου με τον κόσμο του Survivor ήταν αρκετά πρωτόγνωρη, η αλήθεια είναι. Δεν περίμενα τόση αγάπη, τόση ευγένεια και τόση πίστη προς εμένα από τον κόσμο. Μπορεί να είχα συμμετάσχει στο πιο πρόσφατο Survivor, αλλά είχα μπει εμβόλιμη και σε πολύ κόσμο δεν άρεσε αυτό. Ούτε και εμένα μου άρεσε, αλλά δεν είναι δική μας απόφαση αυτό»

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως: «Φέτος που μπήκα από την αρχή του παιχνιδιού, σίγουρα βοήθησε πολύ στο να με γνωρίσει ο κόσμος ακόμα καλύτερα και να δει τι πρεσβεύω και αν μπορώ να αντέξω τις δύσκολες συνθήκες στην αρχή. Το ευχαριστώ προς τον κόσμο που με υποστήριξε και με υποστηρίζει ακόμα είναι πολύ λίγο».


Πηγή