Οι μητέρες “αποθέωσαν” την Κλέλια Ρένεση: “Έδειξε το πραγματικό νόημα για τον πώς πρέπει να μεγαλώνουν τα παιδιά μας

August 21, 2023

Οι μητέρες “αποθέωσαν” την Κλέλια Ρένεση: “Έδειξε το πραγματικό νόημα για τον πώς πρέπει να μεγαλώνουν τα παιδιά μας


Διαφ.

Η Κλέλια Ρένεση έχει επιλέξει να κάνει εναλλακτικές διακοπές με την κόρη της, Κοραλία και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο instagram φωτογραφίες από τα ταξίδια στη φύση.

Η Κλέλια Ρένεση αχώριστη με την κόρη της στη Γαύδο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το φετινό καλοκαίρι, η ηθοποιός εξερευνάει την αγαπημένη της Γαύδο και γενικότερα την Κρήτη.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σε ένα από τα πλάνα του καρουζέλ, η 4χρονη Κοραλία χορεύει.

Η Κλέλια Ρένεση συνοδεύει το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο με το εξής κείμενο: «Τα μέρη είναι οι άνθρωποι που συναντάμε! Δεν υπάρχει διακοπή χωρίς νέο ξεκίνημα. Πλούτισα παραπάνω αφήνοντας με στα χέρια των νησιών κ των ανθρώπων. Γαύδος κ Κρήτη πάντα με αφήνουν άναυδη! Μαγικοί τόποι κ μαγικοί άνθρωποι! Γεια σου Πορταλιο, παρεάκι μου με τις λιχουδιές σου, τα ψαράκια σου κ τη διάσημη μους σοκολάτας ???????? @xelonagavdos, στα καρεκλάκια σου ξέχασα για λίγο ποια είμαι κ πού πάω, γεια σου Μάνο @manosvynichakis μου για τα γούστα που βγάλαμε κ για την όμορφη παρέα, μερακλής απ’ τους λίγους, γεια σου Giorgos Matheakis καπετάνιε μου με τις κακαβιές σου κ το φιλόξενο καΐκι σου, Βασίλη γιατρέ σ’ ευχαριστώ κ γω κ το ποδαράκι μου, καπετάν-Αντρέα μαζί σου ταξιδεύω κ με εξάρι Δυτικό ???? , παρεάκι της παραλίας σ αγαπώ , σαρακηνικο μου κ κεδρε μου σ ευχαριστώ για όλα, τις σκιές τις βουτιές τα εύκολα τα δύσκολα τους βοριάδες τους δυτικούς, τα γλέντια, Νίκος Στρατάκης @stratakis_nikos_ , τις ιστορίες, την συντροφιά.. Γαύδος , το μεγάλο σχολείο.. Φεύγοντας άφησα λίγο από μένα εκεί κ πήρα πολύ από εκεί μαζί μου να ‘χω να πορεύομαι.. Κρήτη μαγική όλους τους δρόμους ανοίγεις κ κει που με πιάνει λάστιχο, μπροστά μου βουλκανιζατέρ, δίπλα ιατρείο για το πόδι μου κ φίλη μου βρίσκει το τελευταίο διαθέσιμο δωμάτιο, απαραίτητο για το επόμενο πέρασμα μου από Κίσσαμο για Κύθηρα,.. κ σαν θαύμα βρέθηκα στο Regina Hotel Chania ❤️ @regina_hotel_chania σε μια υπέροχη φιλοξενία, αναπάντεχη κ εντελώς απαραίτητη! Αέρα στα πανιά μας!!!».

Τα θετικά σχόλια στην ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ενώ αμέτρητα ήταν και τα θετικά σχόλια για την ηθοποιό και την κόρη της.

«Επιτέλους ένα παιδί που ζει όπως πρέπει και μαθαίνει παραδόσεις, αξίες, έθιμα…», «Κλέλια είσαι ωραία… και τα λες ωραία…», «Κουκλί, να την χαίρεσαι την τσαχπίνα», «Τι υπέροχες εικόνες! Να περνάς πάντα έτσι όμορφα με τέτοιους όμορφους ανθρώπους!!! Τυχερή η κόρη σου που έχει τόσο αξιόλογη μητέρα! Μου έδωσες λίγο καλοκαίρι ελληνικό που φέτος δεν μπορούσα να πάω πουθενά! Του χρόνου όμως που θα έχω και εγώ το γιο μου αγκαλιά θα αρχίσω να του μαθαίνω αυτό ακριβώς…. Να ζει να αγαπάει και να χαίρεται….», «Μπράβο βρε κορίτσι μου» είναι ορισμένα από τα σχόλια.

Η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της


Πηγή