“Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;”: Το ξεστόμισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη & άφησε “παγωτό” τον Σάκη Κατσούλη

August 21, 2023

“Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;”: Το ξεστόμισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη & άφησε “παγωτό” τον Σάκη Κατσούλη


Διαφ.

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο αγαπημένος της Σάκης Κατσούλης μετά και από 6 απαιτητικούς μήνες στο Survivor All Star απολαμβάνουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα και ειδικότερα τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Έτσι λοιπόν και μιας και η Μαριαλένα είναι ιδιαίτερα ενεργή και παλι στα social media μετά από ένα διάστημα αποχής μας αποκάλυψε με ένα βίντεο της πως πιθανότατα και αυτή τη στιγμή να βρίσκονται ήδη σε κάποιο ελληνικό νησί. Και αυτό γιατί στο βίντεο δείχνει το αγαπημένο ζευγάρι μέσα από το αυτοκίνητό τους και ενώ επιβιβάζονται πλοίο με κάποιον νησιωτικό προορισμό πιθανότατα.

Το ξεστόμισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη & άφησε “παγωτό” τον Σάκη Κατσούλη

Μάλιστα στο βίντεο η πρώην παίκτρια του Survivor ρωτάει τον Σάκη Κατσούλη εάν μπορεί να πει στους υπάλληλους του πλοίου πως είναι έγκυος.. Καθώς μες αυτόν τον τρόπο σκέφθηκε πως θα πείσει τους ανθρώπους που βρίσκοντας στο γκαράζ του πλοίου να μην κατέβει από το αυτοκίνητο. Μιας και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας στα οχήματα τόσο στην επιβίβαση αλλά και στην αποβίβαση επιτρέπεται να βρίσκονται μόνο οι οδηγοί των αυτοκινήτων.

Έτσι και στο βίντεο που ανάρτησε η Μ.Ρουμελιώτη στον λογαριασμό της στο instagram στο οποίο ακούγεται να ρωτάει τον Σάκη Κατσούλη, «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;».

Η ανάρτηση από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έγιναν κάποια λάθη από τον Τριαντάφυλλο


Πηγή