“Εμείς που περάσαμε καρκίνο είμαστε πιο όμορφες”: Η Γωγώ Μαστροκώστα ποζάρει με μαγιό & όλοι σχολιάζουν ένα πράγμα

August 21, 2023

“Εμείς που περάσαμε καρκίνο είμαστε πιο όμορφες”: Η Γωγώ Μαστροκώστα ποζάρει με μαγιό & όλοι σχολιάζουν ένα πράγμα


Διαφ.

Η Γωγώ Μαστροκώστα αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία σύμβολα της χρυσής εποχής της Ελληνικής τηλεόρασης και των περιοδικών. Η αγαπημένη μας γυμνάστρια αποτελούσε φαντασίωση σχεδόν κάθε άντρα εκείνης της εποχής ενώ και σήμερα στα 53 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακή παρόλο που έχει χάσει τις χαρακτηριστικές καμπύλες της και είναι εμφανώς πιο αδύνατη αλλά με σώμα 30άρας.

Η Γωγώ Μαστροκώστα ανέβασε φώτο με μαγιό και την αποθεώσαν

Η Γωγώ Μαστροκώστα έκανε τα πρώτα της βήματα στη τηλεόραση στο πρωινό μαγκαζίνο του Mega «Μεταξύ μας» το 1995, όπου παρουσίαζε τη στήλη της γυμναστικής. Δεν άργησε να θεωρηθεί sex symbol και να κάνει πολλές φωτογραφήσεις σε περιοδικά. Συμμετείχε σε εκπομπές της τηλεόρασης και σειρές, ενώ έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι, με την ίδια να κυκλοφορεί το δικό της CD το 2007.

Από το 2005 είναι ζευγάρι με τον Τραϊανό Δέλλα. Παντρεύτηκαν στις 28 Μαΐου του 2010, ενώ την ίδια ημέρα βάφτισαν και την κόρη τους, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας.

Η Γωγώ Μαστροκώστα τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της είχε περιορίσει αρκετά τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram της στο οποίο και είναι ενεργή και δραστήρια θα διαπιστώσει κανείς πως ακολουθεί γυμναστική και διατροφή με στόχο να “στεγνώσει” το σώμα της όσο περισσότερο γίνεται και να αποκτήσει και μυς αφήνοντας πίσω της εντυπωσιακές της καμπύλες που αγάπησε αρκετός κόσμος.

Μάλιστα, στην τελευταία της ανάρτηση με ολόσωμο, μαύρο μαγιό, γνώρισε την αποθέωση με την Η Σάσα Μπάστα να γράφει «Μόνο εσύ, είδωλο»

Όπως ήταν λογικό εκτός από τα όμορφα σχόλια δεν έλλειψαν και τα πικρόχολα σχόλια τα οποία προσπάθησαν να κρύψουν πίσω από την αγωνία τους για το αδυνάτισμά της… «Χάλια έγινε, αυτή ήταν γυναικάρα», «καλέ, πώς έγινε;», ήταν δύο σχόλια που έγιναν και μάλιστα από γυναίκες

Η ανάρτηση της στο Instagram


Πηγή