Νίκος Βέρτης: “Κάθε άντρας θέλει η γυναίκα να έχει στοιχεία της μητέρας του. Η δικιά μου μαγείρευε 2 φαγητά”

August 22, 2023

Νίκος Βέρτης: “Κάθε άντρας θέλει η γυναίκα να έχει στοιχεία της μητέρας του. Η δικιά μου μαγείρευε 2 φαγητά”


Διαφ.

Ο Νίκος Βέρτης είναι από τους πιο πετυχημένους και αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας μας, ενώ οι δηλώσεις του στο παρελθόν έχουνε περάσει και συχνά από έντονη κριτική.

Νίκος Βέρτης: Κάθε άντρας θέλει η γυναίκα να έχει στοιχεία της μητέρας του

Ο Νίκος Βέρτης πρόσφατα είχε μιλήσει στην τηλεοπτική κάμερα και μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε για την καριέρα του και τον λόγο που δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, μίλησε και για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα, για να βρεθεί στο πλευρό του.

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι» είπε αρχικά.

Τα χαρακτηριστικά της ιδανικής κοπέλας

«Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη» πρόσθεσε.

«Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας» είπε τέλος, ο Νίκος Βέρτης.


Πηγή