Με τσεμπέρι εκείνος, με “σκουλικάκια” εκείνη: Έγιναν θέαμα στη Μύκονο Τάμτα & Κασιδόκωστας, τους κοιτούσαν όλοι

August 22, 2023

Με τσεμπέρι εκείνος, με “σκουλικάκια” εκείνη: Έγιναν θέαμα στη Μύκονο Τάμτα & Κασιδόκωστας, τους κοιτούσαν όλοι


Διαφ.

Η Τάμτα, είναι μια πετυχημένη και ιδιαιτέρως αγαπημένη τραγουδίστρια του Ελληνικού κοινού και συνήθως δεν αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική της ζωή. Ενώ εδώ και 8 χρόνια είναι σε σχέση μαζί με τον αγαπημένο της και συνιδρυτή της Panik Records Πάρι Κασιδόκωστα. Ο Πάρης και η Τάμτα είναι μαζί, συγκατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια, αλλά επιδιώκουν να διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή τους.

Τάμτα & Κασιδόκωστας στη Μύκονο και τους κοιτούσαν όλοι

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους δεν είναι συχνές αλλά το ζευγάρι και εξαιτίας της αναγνωρισιμότητάς τους αλλά και του ιδιαίτερου στυλ τους τραβάνε όλα τα βλέμματα όταν πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση. Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ της Τρίτης 8 Αυγούστου όπου ο φακός του περιοδικού ΟΚ του εντόπισε στην Μύκονο.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο νησί με αφορμή το πάρτι της αδελφής του Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση, Εριέττας Κούρκουλου Λάτση, η οποία τη Δευτέρα 7 Αυγούστου προσκάλεσε αγαπημένους φίλους και συγγενείς σε βίλα στο Αγράρι για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 30ά της γενέθλια.

Ενώ και πρόσφατα η Τάμτα βρέθηκε στη Σέριφο, όπου παρευρέθηκε σε μία βάφτιση ως νονά. Το μίνιμαλ σύνολο που επέλεξε να φορέσει μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς μας έχει συνηθίσει σε πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Τάμτα: «Τα γαρύφαλα που πετούν στα μπουζούκια, στη Γεωργία τα βάζουμε… στις κηδείες»


Πηγή