“Ρε παιδιά θα τρελαθώ, βγαίνει η συγκεκριμένη και..”: Καταπέλτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την Σοφία Βογιατζάκη

August 22, 2023
Ρε παιδιά, απογοητεύομαι, εμφανίζεται η συγκεκριμένη και…: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εκθέτει τη Σοφία Βογιατζάκη.

Ρε παιδιά θα τρελαθώ, βγαίνει η συγκεκριμένη και..: Καταπέλτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την Σοφία Βογιατζάκη


Διαφ.

Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη έκανε κάποιες δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη και οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα το πρωί από το Καλοκαίρι Υes. Κάτι το οποίο προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία συχνά τοποθετείται δημόσια για κοινωνικά θέματα. Στην προκειμένη περίπτωση την αντίδρασή της προκάλεσαν τόσο οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για ένα άνθρωπο που ασκεί βία σε ανθρώπους όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη αλλά και για την εκπομπής που επέλεξε να προβάλει τις δηλώσεις.

Σοφία Βογιατζάκη: Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα όνομα, μια ιστορία

Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές; έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συνέχισε: Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων.

Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά είπε κλείνοντας η Ιωάννα Παλιοσοπύρου. Με την Ζέτα Δούκα να αναδημοσιεύει την ανάρτησή, θυμίζοντας πως η ίδια είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά.

width=1080

width=1080

width=439


Πηγή