Είπε όλη την αλήθεια για τις φωτιές στη χώρα μας: Η Ανθή Βούλγαρη έβαλε σε λέξεις αυτά που νιώθουμε όλοι οι Έλληνες

August 22, 2023

Είπε όλη την αλήθεια για τις φωτιές στη χώρα μας: Η Ανθή Βούλγαρη έβαλε σε λέξεις αυτά που νιώθουμε όλοι οι Έλληνες


Διαφ.

Η Ανθή Βούλγαρη εξέφρασε τη θλίψη της για τις φωτιές που μαίνονται στη χώρα, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega” ανάρτησε ένα φυσικό τοπίο και συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής κείμενο:

Θρηνεί η Ανθή Βούλγαρη για την Ελλάδα

«Τρέμω πια να θαυμάσω τη φύση.. φοβάμαι μην και τη ματιάσω. Μήπως και αύριο δεν θα είναι εκεί.. Τρέμω πια τα καλοκαίρια.. Δεν θέλω να έρχονται. Θέλω να μείνουν αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, μπας και σωθεί τίποτα.

Στέκομαι εδώ. Δοξάζω το μεγαλείο του τοπίου και την ίδια ώρα κλαίει η ψυχή μου, γιατί καίγεται ξανά η μισή Ελλάδα. Μαζί καίγονται και τα καλοκαίρια των παιδιών μας. Των παιδιών που πριν ανοίξουν τα ματάκια τους μύρισαν την κάπνα, ενώ μεταφερόταν σε άλλα νοσοκομεία.

Κλιματική αλλαγή σου λέει. Σοβαρά τώρα; Μόνο αυτή ευθύνεται για όλο αυτό το χάλι; Δεν ξέρω αν ποτέ θα πάρω απάντηση. Νιώθω όμως πως οφείλω να ρωτάω, να ψάχνω.. μήπως τελικά και οι επόμενες γενιές καταφέρουν να χαρούν καλοκαίρια μέσα στην αγκαλιά της φύσης που λεηλατείται ανελέητα».

Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη για τις φωτιές

Η Ανθή Βούλγαρη για τις φωτιές


Πηγή