Για κάποιους δεν είχαμε ιδέα: Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή μετά το τέλος της σειράς

August 22, 2023

Για κάποιους δεν είχαμε ιδέα: Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή μετά το τέλος της σειράς


Διαφ.

Το “Παρά 5” είναι μία σειρά που προβλήθηκε, για πρώτη φορά, πριν από 18 χρόνια, στο Mega και από τότε, επτά ηθοποιοί έχουν φύγει από τη ζωή.

Για τους περισσότερους από τους εν λόγω ηθοποιούς, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πως δεν βρίσκονται εν ζωή, καθώς οι συχνές επαναλήψεις κάνουν τον τηλεθεατή να πιστεύει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Οι ηθοποιοί του “Παρά 5” που δεν βρίσκονται στη ζωή

Ειρήνη Κουμαριανού

"Παρά 5" πεθαμένοι ηθοποιοί

Η πιο γνωστή ηθοποιός, με τον βασικότερο ρόλο από όσους έχουν πεθάνει, ήταν η Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία πέθανε το 2013. Η Ειρήνη Κουμαριανού υποδυόταν τη γιαγιά του Σπύρου και κολλητή φίλη της Θεοπούλας, μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές γιαγιάδες. Η «κυρία Σοφία», μάλιστα, είχε πεθάνει και στο φινάλε της σειράς ως χαρακτήρας, σε ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια.

Βασίλης Τσάγκλος

Ο ηθοποιός “έφυγε” από τη ζωή τον Φλεβάρη του 2017, αφήνοντας το στίγμα του και στο «Παρά 5» σε έναν από τους πιο αστείους ρόλους, παρότι έπαιξε μόλις σε τρία επεισόδια. Ποιος ξεχνά τον… μπήχτη γερο-Χαράλαμπο;

Στον ρόλο του σπιτονοικοκύρη του πρώην σπιτιού του νεκρού υπουργού, του οποίου υπήρξε θείος, προσπάθησε να φλερτάρει πολύ έντονα τη «Μελίνα» ή το «Μελινάκι το μελανουράκι», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε τη Ζουμπουλία, η οποία είχε αναλάβει να τον απασχολήσει όσο οι υπόλοιποι έψαχναν για να βρουν στο πατάρι του σπιτιού την αλληλογραφία του Σταυριανίδη και του Βενετόπουλου.

Γιώργος Κοτανίδης

"Παρά 5" πεθαμένοι ηθοποιοί

Έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιανουαρίου 2020. Στο «Παρά 5» ήταν ένας από τους 5 δολοφόνους, ο αστυνομικός Χρήστος Λημνιώτης ή Τάκης. Ο Γιώργος Κοτανίδης ήταν ιδανικός στον ρόλο του κακού στη σειρά.

Πάνος Χατζηκουτσέλης

Ο ηθοποιός έπαιξε ένα μικρό αλλά πολύ χαρακτηριστικό ρόλο, αυτό του Ποστλθγουέιντ, ενός άνδρα που είχε επισκεφτεί την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους. Έφυγε από τη ζωή στις 20 Μαρτίου του 2020.

Βαγγέλης Πλοιός

"Παρά 5" πεθαμένοι ηθοποιοί

Πέθανε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020. Ηθοποιός που ασκούσε το επάγγελμα από το 1953, στο «Παρά 5» υποδύθηκε με επιτυχία τον πατέρα ενός από τους δολοφόνους, του δημοσιογράφου Δημοσθένη Πολίτη, Αριστείδη, ο οποίος είχε κλειστεί στο γηροκομείο.

Βίκυ Βανίτα

Η ηθοποιός ήταν γνωστή από τη δεκαετία του 1970, παίζοντας στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό ιερών τεράτων, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Στην τηλεόραση άφησε το στίγμα της σε μεγάλες επιτυχίες όπως το «Ρετιρέ« και το «Είσαι το ταίρι μου», ενώ στη σειρά «Παρά 5» είχε ένα μικρό ρόλο, αυτό της Φωτεινής Κουτσιουμάρη, η οποία ήταν η οικιακή βοηθός του Καστέλλη, ενός εκ των 5 δολοφόνων της Ελευθερίας Ασλάνογλου.

Γιώργος Χαδίνης

"Παρά 5" πεθαμένοι ηθοποιοί

Έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020, έχοντας παίξει αμέτρητους ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση. Στην αγαπημένη σειρά του Mega, είχε ένα μικρό ρόλο, αυτόν του αυστηρού καθηγητή του Σπύρου στην ορκωμοσία του.


Πηγή