Γι’αυτό είναι τόσο όμορφη η Κόνι Μεταξά: «Κάνω Μπότοξ από τα 23 μου, αν βγουν οι ρυτίδες άντε να τις μαζέψεις»

August 23, 2023

Γι’αυτό είναι τόσο όμορφη η Κόνι Μεταξά: «Κάνω Μπότοξ από τα 23 μου, αν βγουν οι ρυτίδες άντε να τις μαζέψεις»


Διαφ.

Μαθεύτηκε το μυστικό ομορφιάς της Κόνι Μεταξά: «Πηγαίνω για Μπότοξ από τα 23 μου, έχω κάνει και μεσοθεραπεία»

Η Κόνι Μεταξά, στο πλαίσιο της ειλικρινούς σχέσης που έχει με τους ακόλουθούς της, απάντησε σε πρόσφατη ερώτηση για το αν έχει κάνει μπότοξ ή μεσοθεραπεία.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια δε διστάζει να μιλά ανοιχτά στους ακόλουθούς της για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί, ώστε να είναι πάντα λαμπερή και όμορφη.

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά

Έτσι, ερωτηθείσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αν έχει κάνει μπότοξ ή μεσοθεραπεία, απάντησε πως έχει δοκιμάσει και τα δυο.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «έχω κάνει μπότοξ, τώρα βέβαια δεν έχω κάνει αλλά θέλω. Έχω κάνει και μεσοθεραπεία, στην μεσοθεραπεία να πω την αλήθεια δεν είδα τεράστια διαφορά, έχω κάνει δύο φορές στη ζωή μου, δύο φορές από όλες τις φορές που πρέπει να το κάνεις. Δεν είδα τεράστια διαφορά, το μπότοξ μου αρέσει απλά δεν μου αρέσει αυτό που το κάνει τόσο έντονο. Μου αρέσει το mini μπότοξ που απλά δεν δημιουργούνται ρυτίδες».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως έκανε και ένα μπότοξ πριν από τον γάμο, αλλά δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι κάτι που το κάνει εδώ και πολλά χρόνια, μιας και θέλει να προλάβει όλα τα σημάδια της γήρανσης, αλλά και τις ρυτίδες, που λογικό είναι να εμφανιστούν στο μέλλον.

«Μπότοξ κάνω από τα 23 μου. Γιατί αν εμφανιστούν οι ρυτίδες, άντε μετά να τις μαζέψεις. Ακολουθώ το παράδειγμα των Βραζιλιάνων, που κάνουν από νεαρή ηλικία και είναι όλες αψεγάδιαστες. Αυτή όμως είναι η δική μου επιλογή για το δικό μου πρόσωπο. Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε και εσείς κορίτσια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κόνι Μεταξά μπότοξ


Πηγή