Αυτό που είχε δίπλα στα κρεβάτι τα δείχνει όλα: Νεκρή 37χρονη από ακατάσχετη αιμορραγία, συνελήφθη ο σύντροφός της

August 23, 2023

Αυτό που είχε δίπλα στα κρεβάτι τα δείχνει όλα: Νεκρή 37χρονη από ακατάσχετη αιμορραγία, συνελήφθη ο σύντροφός της


Διαφ.

Μία 37χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην Πάτρα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον σύντροφό της, μετά από κατάθεση που του πήραν.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης, με ακατάσχετη αιμορραγία και δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 40χρονος σύντροφός της, από την Αλγερία, ισχυρίζεται ότι η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι τραυματισμένη και πως ο ίδιος προσπάθησε μάταια να την συνεφέρει.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι μια μπλούζα γεμάτη αίματα και εκφράζονται φόβοι για μία ακόμη γυναικοκτονία, με τον σύντροφο της 37χρονης να αρνείται κάθε εμπλοκή και ανάμειξη στον θάνατο της γυναίκας.

Η 37χρονη γυναίκα πέθανε μυστηριωδώς στην Πάτρα

Πηγές από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι της γυναίκας, στο κέντρο της Πάτρας, όταν εκείνη άρχισε να αιμορραγεί.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο σύντροφός της, ο οποίος υπογράμμισε ότι προσπάθησε, χρησιμοποιώντας διάφορα ρούχα, να σταματήσει την αιμορραγία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, ο 40χρονος επεσήμανε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι και δεν συνερχόταν και τότε κάλεσε ασθενοφόρο και Αστυνομία.

Ο Αλγερινός αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, καθώς αστυνομικοί εκτιμούν πως η αιμορραγία στη γυναίκα προήλθε από χτυπήματα, ενώ ο ίδιος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Μυστήριο με τον θάνατο 37χρονης γυναίκας


Πηγή