Πασίγνωστος ηθοποιός, κατέληξε στην φυλακή: Η άγνωστη σχέση της Αννίτας Πάνια πολύ πριν τον Νίκο Καρβέλα

August 24, 2023

Πασίγνωστος ηθοποιός, κατέληξε στην φυλακή: Η άγνωστη σχέση της Αννίτας Πάνια πολύ πριν τον Νίκο Καρβέλα


Διαφ.

Ο Φράνκο Αλφόνσο σε μία σπάνια συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, μίλησε για τη σχέση του με την ιταλική μαφία, την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Αννίτα Πάνια, αλλά και τη σχέση που διατηρούν σήμερα μετά από τόσα χρόνια.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «έχω μαφιόζους θείους, κάτι που δεν ήξερα, αλλά το έμαθα σε μεγάλη ηλικία. Μικρός, όταν πήγαινα στο Μιλάνο με τον πατέρα μου, ήταν ο τζίο Έντζο, 300 κιλά, μας έπαιρνε και πίσω από το αυτοκίνητό του ήταν κάτι τύποι που μας πήγαιναν συνοδεία με αυτοκίνητα, κοντοί με καμπαρντίνες, όπου βγαίναμε για ψώνια αλλά εγώ, παιδάκι τότε, δεν καταλάβαινα».

Η σχέση του Φράνκο Αλφόνσο με την Αννίτα Πάνια

Για την Αννίτα Πάνια,ο Φράνκο Αλφόνσο επεσήμανε «δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, γενικά είμαι μονογαμικός άνθρωπος, μακροχρόνιες σχέσεις είχα στη ζωή μου. Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια» και πρόσθεσε «τώρα μιλήσαμε, είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε, της έκανα ένα διαφημιστικό για μια σειρά καλλυντικών που κάνει, κάποια γυρίσματα. Η Αννίτα είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει. Όπως την άφησα, έτσι τη βρήκα. Είναι τελείως άλλος άνθρωπος, αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μοιραστεί κάποια χρόνια της ζωής μου με πολλή αγάπη. Φυσικά τη νοιάζομαι και την αγαπώ, όπως όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχα σχετιστεί. Κατά καιρούς δεν μιλάγαμε, μετά μιλούσαμε. Τυχαίνει, οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε διάφορα».

Και κατέληξε «δεν ήρθε να με δει στη φυλακή, αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα να έρθει να με δει. Είχαμε χωρίσει χρόνια πριν, βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, όπου τραγουδούσα και σπούδαζα κινηματογράφο, και μου τηλεφώνησε η Αννίτα και μου είπε: «Έλα στην Ελλάδα, περνάμε ωραία, μου «την πέφτει» και ο Καρβέλας». Ήταν τότε στην αρχή με τον Νίκο, είχαμε χωρίσει τότε».

Ο Φράνκο Αλφόνσο για την Αννίτα Πάντα


Πηγή