Σαν αριστοκράτισσα: Το χλιδάτο δείπνο της Σίλια Κριθαριώτη στο μπαλκόνι του αρχοντικού της με θέα την Ακρόπολη

August 24, 2023

Σαν αριστοκράτισσα: Το χλιδάτο δείπνο της Σίλια Κριθαριώτη στο μπαλκόνι του αρχοντικού της με θέα την Ακρόπολη


Διαφ.

Η Σήλια Κριθαριώτη παρέθεσε δείπνο στην βεράντα του σπιτιού της και η θέα στην Ακρόπολη “έκοψε” την ανάσα των προσκεκλημένων.

Μπορεί η σχεδιάστρια μόδας να γυρίζει όλο τον κόσμο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά πάντα επιστρέφει τη «βάση» της, δηλαδή στην πολυτελή κατοικία στην καρδιά της πόλης, όπου ζει μαζί με τον σύζυγό της και εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και τα τρία τους παιδιά, τον Παναγιώτη και τις δίδυμες Ελισάβετ και Ειρήνη.

Το glam δείπνο της Σήλιας Κριθαριώτη

Μπορεί η σχεδιάστρια να δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, σήμερα, Τετάρτη, δημοσίευσε σύντομα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το λαμπερό και gourmet δείπνο, που παρέθεσε στους επίτιμους προσκεκλημένους της.

Καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν ο Κάρλος Πικόν, ειδικός στην κλασική τέχνη και στις αντίκες, που έχει διατελέσει και επιμελητής στο τμήμα Ελληνικής και Ρωμαϊκής Συλλογής στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, αλλά και η ιστορικός, Μαρία Ευθυμίου.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της βραδιάς στήθηκαν εντυπωσιακές ροτόντες, ενώ στον χώρο κυριάρχησε το art de la table, υπό το φως των κεριών, με την παράσταση να κλέβουν οι συνθέσεις που στόλιζαν το κέντρο κάθε τραπεζιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εντυπωσιακή βεράντα της Σήλιας Κριθαριώτη φιλοξενεί συχνά οικογενειακές γιορτές και ιδιωτικά πάρτι.

Η Σήλια Κριθαριώτη έδειξε για ακόμη μία φορά το γούστο της

Δείπνο παρέθεσε η Σήλια Κριθαριώτη


Πηγή