Ξεσπά η Σάσα Σταμάτη για τις φωτιές: «Όσο υπάρχουν λεφτά μόνο για νόμους & αστυνόμους, δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος»

August 24, 2023

Ξεσπά η Σάσα Σταμάτη για τις φωτιές: «Όσο υπάρχουν λεφτά μόνο για νόμους & αστυνόμους, δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος»


Διαφ.

Την οργή και τη βαθιά λύπη της εξέφρασε η Σάσα Σταμάτη για τα πολυάριθμα πύρινα μέτωπα που πλήττουν τη χώρα μας, θέτοντας και φέτος το καλοκαίρι τη φύση μας σε δοκιμασία. Η διακεκριμένη δημοσιογράφος, η οποία ενεργά παρεμβαίνει στα κοινωνικά μέσα και συχνά αναλύει τα κρίσιμα θέματα, ανάρτησε ένα σχετικό μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Σάσα Σταμάτη: Αναλυτικά η ανάρτηση της

«Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι τη Ρόδο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Αττική. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Τραγωδία χωρίς τέλος. Με την Ελλάδα να ακρωτηριάζεται και κανείς να μη μπορεί να βρει ποιος φταίει.Πότε φταίμε εμείς, πότε φταίτε εσείς, πότε φταίει ο Χατζηπετρής και τελικά δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος!

Όσο υπάρχουν λεφτά και μέριμνα μόνο για νόμους και αστυνόμους και σπανίως υπονόμους, δηλαδή για κοινωνική μέριμνα και ενίσχυση των υποδομών σε υλικό και ανθρώπινο δυναμικό, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί και κάθε χρόνο θα δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη για εξαγγελίες για μέτρα προστασίας προσεχώς. Αλλά την επόμενη χρονιά θα επαναλαμβάνεται το ίδιο, γιατί το εσκεμμένο κακό δεν σβήνει, όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν».


Πηγή