Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πριν γίνω ηθοποιός δούλευα οικοδομή, σερβιτόρος, σε φορτηγά, έκανα τα πάντα»

August 24, 2023

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πριν γίνω ηθοποιός δούλευα οικοδομή, σερβιτόρος, σε φορτηγά, έκανα τα πάντα»


Διαφ.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποτελεί ένα από τα λαμπρά ταλέντα της δικής του γενιάς στον χώρο της υποκριτικής, κερδίζοντας επαίνους για τη πορεία του στην τηλεόραση και το θέατρο.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Εντυπωσιάζει με το ταλέντο του

Κατά την προηγούμενη σεζόν, τον είδαμε να εντυπωσιάζει στη δημοφιλή σειρά του MEGA, “Μαύρο Ρόδο”, ενώ εν ετοιμασία βρίσκεται με ενθουσιασμό για τη διαδραστική κωμωδία “Ανδρική Νοημοσύνη – Οξύμωρο;”, στην οποία αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής δεν ήταν προκαθορισμένη από πολύ μικρή ηλικία. Αρχικά, είχε σπουδάσει σε σχολή θερμοϋδραυλικών.

Τυχαία η μοιραία η συνάντηση με την τηλεόραση;

Η στροφή στην υποκριτική του ήρθε το 2009, όταν, ενώ απασχολούταν στον κλάδο της οικοδομής, καλεσμένος από έναν φίλο του, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει ως “κομπάρσος” σε δύο επεισόδια της καθημερινής σειράς “Λόλα” στον ANT1.

Τα όσα είχε εξομολογηθεί στο «Mega Καλημέρα»

«Ο πατέρας μου είχε φορτηγό, δούλευα σε φορτηγό, έχω δουλέψει σαν σερβιτόρος, μπάρμαν, δημόσιες σχέσεις. Σερβιτόρος από κλαρίνα μέχρι μπουζούκια, δηλαδή τα πάντα έχω κάνει. Πολύ παλιά είχα κάνει και κάποιες φωτογραφίσεις σαν μοντέλο ενώ είχα πάει και δυο φορές σε επιδείξεις του Ασλάνη και του Αποστολόπουλου» είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα».


Πηγή