Ξεστόμισε ό,τι δεν τόλμησε κανείς: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε μία μεγάλη αλήθεια για τις φωτιές & την έκανε πράξη

August 24, 2023

Ξεστόμισε ό,τι δεν τόλμησε κανείς: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε μία μεγάλη αλήθεια για τις φωτιές & την έκανε πράξη


Διαφ.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου, βρίσκονται στο εξοχικό τους στις Μηλιές, τις τελευταίες εβδομάδες και τις τελευταίες ώρες, η σύζυγος του ηθοποιού πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έκανε βραδινές περιπολίες στο δάσος, στο πλαίσιο της πυρασφάλειας.

Ειδικότερα, η σύζυγος του ηθοποιού πέρασε σε ακόμη πιο δραστικές πρωτοβουλίες και μπορεί στο Πήλιο να μην υπάρχουν πυρκαγιές, αλλά ήδη από χθες ο νομός λόγω των σφοδρών ανέμων, έχει μπει στην κατηγορία 4, δηλαδή της υψηλής επικινδυνότητας.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος περήφανος για τη σύζυγό του

Μαζί με την ηθοποιό και φίλη της, Ορνέλα Λούτη, ξεκίνησαν ήδη τις βραδινές περιπολίες στα δάση, μαζί με δεκάδες άλλους εθελοντές και το μήνυμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, εκτός από την περηφάνια του και τα εύσημα που έδωσε στη σύζυγό του, είναι ξεκάθαρο, αντιγράφοντας το μήνυμά της «Η ζωή δεν μας θέλει θεατές. Ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες».

Οι βραδινές περιπολίες της συζύγου του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Η Λίνα Πρίντζου υπογράμμισε ότι έχουν επιλέξει μία δύσκολη αποστολή, καθώς η δική τους βάρδια περιπολίας στα βουνά πάνω από το χωριό Μηλιές, είναι από τις 2.00 μέχρι τις 4.00 τη νύχτα.

Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο λίγο πριν μπουν στο σκοτεινό δάσος, επεσήμανε ότι «Η προσφορά και η αγάπη είναι η πυξίδα για την επιβίωσή μας».

Περιπολίες στο δάσος για τη σύζυγο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου


Πηγή