Ήταν εκεί από τα χαράματα: Ο πατέρας του 29χρονου Νίκου περίμενε να δει τον δράστη που πυροβόλησε τον γιο του για 1 προσπέραση

August 24, 2023

Ήταν εκεί από τα χαράματα: Ο πατέρας του 29χρονου Νίκου περίμενε να δει τον δράστη που πυροβόλησε τον γιο του για 1 προσπέραση


Διαφ.

Ο πατέρας του 29χρονου Νίκου, που παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από έναν 22χρονο πιστολέρο από τη Μεσαρά, επειδή τόλμησε να τον προσπεράσει με το αυτοκίνητο, περίμενε σήμερα, Πέμπτη, να δει τον δράστη.

Ειδικότερα καθισμένος στα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου, ο πατέρας του άτυχου νέου, περίμενε με τις ώρες να δει τον άνθρωπο που πυροβόλησε τον γιο του, αφού οι πληροφορίες ήταν πως θα ερχόταν να παραδοθεί, όπως και έγινε.

Ο 22χρονος πιστολέρο έφτασε χθες, Τετάρτη, νωρίς το μεσημέρι, με αγροτικό 4×4 αυτοκίνητο στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενώ στο όχημα επέβαιναν άλλα δύο άτομα. Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση τον περίμενε ο δικός του πατέρας, συγγενείς και άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος.

Το αυτοκίνητο πέρασε την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου και όταν ο 22χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, οι δικοί του αποχώρησαν από το σημείο.

Σήμερα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συνοδεία πάνοπλων ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο 22χρονος που φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να προετοιμαστεί για τις 12 το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας.

Ο πατέρας του 29χρονου Νίκου βρισκόταν ολομόναχος, από τα χαράματα, έξω από το δικαστικό μέγαρο, θέλοντας να δει τον άνθρωπο που παρά λίγο να αφαιρέσει τη ζωή του γιου του, ενώ στα δικαστήρια βρίσκονταν και συγγενείς του 22χρονου.

Σε δηλώσεις του στο Δικαστικό Μέγαρο, ο δικηγόρος του 22χρονου, Δ. Βέρρας, υπογράμμισε πως το όπλο του νεαρού βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών, καθώς ο ίδιος υπέδειξε το σημείο όπου το πέταξε σε κατάσταση πανικού, μετά τον πυροβολισμό κατά του 29χρονου Νίκου, κοντά στο ΚΤΕΟ Τυμπακίου.

Επίσης, επεσήμανε πως ο κατηγορούμενος θα ασκήσει τα δικαιώματά του και σημείωσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας, ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου, έκλαιγε και ζήτησε συγγνώμη.

Τέλος, ο κ. Βέρρας τόνισε ότι θα εξεταστούν με μεγάλη προσοχή όλα τα βίντεο που υπάρχουν για την υπόθεση, καθώς σε ένα από αυτά υπάρχει “διαδικασία συμπλοκής πριν από τον πυροβολισμό”.

Έξω από τα δικαστήρια στήθηκε ο πατέρας του 29χρονου Νίκου από τα χαράματα

Στα δικαστήρια ο πατέρας του 29χρονου Νίκου

Στο δικαστήριο ο πατέρας του 29χρονου Νίκου


Πηγή