Στάθης Αγγελόπουλος: «Έδινα τη διατροφή κανονικά, αλλά η πρώην σύζυγός μου τα χρησιμοποιούσε αλλού»

August 24, 2023

Στάθης Αγγελόπουλος: «Έδινα τη διατροφή κανονικά, αλλά η πρώην σύζυγός μου τα χρησιμοποιούσε αλλού»


Διαφ.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, μίλησε για τις δικαστικές διαμάχες με τις δύο πρώην συζύγους του και ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από το ζήτημα της διατροφής που κατέβαλε για χρόνια σε μία από αυτές.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος ήταν συνεπής στη διατροφή προς την πρώην σύζυγό του

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «τα χρήματα της διατροφής τα έδινα κανονικά. Η πρώην σύζυγός μου όμως τα χρησιμοποιούσε αλλού τα λεφτά και όχι για το παιδί» και πρόσθεσε «επειδή λοιπόν δανειζόταν χρήματα γενικά από διάφορους, προκειμένου να δικαιολογηθεί, έβγαινε τότε στα κανάλια και στις κουτσομπολίστικες εκπομπές και κλαιγόταν ότι δεν της δίνω τη διατροφή και ότι δεν της φτάνουν τα λεφτά».

Όσον αφορά τις δικαστικές διαμάχες, στις οποίες αναγκάστηκε να εμπλακεί με τις δύο πρώην συζύγους του, ο Στάθης Αγγελόπουλος επεσήμανε «ήταν καθαρά για να υπάρχει μια συνεννόηση για τα παιδιά, εφόσον δεν υπήρχε η διάθεση να τα βρούμε εξωδικαστικά. Έχει περάσει καιρός τώρα μετά από όλα αυτά και διαπιστώνω ότι αν δώσεις λίγο χρόνο, βλέπεις τι δεν πήγε καλά και τι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα. Μόλις τα αναγνώρισα άρχισα να βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια και να αγαπώ τις συντρόφους μου γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που θέλω εγώ να είναι, έχει μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα έχουν μπει όλα σε μια σειρά και έχουν πάρει τον σωστό δρόμο».

Το παράπονο του Στάθη Αγγελόπουλου για τις πρώην συζύγους

Ερωτηθείς γιατί του συμπεριφέρθηκαν μ’ αυτόν τον τρόπο οι γυναίκες της ζωής του, ενώ τον αγάπησαν, απάντησε «δεν μ’ αγάπησαν ποτέ. Με ερωτεύτηκαν. Ερωτεύτηκαν τον Αγγελόπουλο και δεν αγάπησαν τον Στάθη. Δεν είναι εύκολο να σε αγαπήσουν. Εκείνες ερωτεύτηκαν αυτό που έβλεπαν και αυτό που ζούσαν μαζί μου. Και από τις δύο γυναίκες που είναι μητέρες των παιδιών μου, ένιωσα πάρα πολύ πληγωμένος».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος για τις πρώην συζύγους


Πηγή