«Πέθανε»: Ο άγνωστος γάμος της Βίκυς Κουλιανού σε ηλικία 16 ετών που κράτησε μόνο τρεις μήνες

August 24, 2023

«Πέθανε»: Ο άγνωστος γάμος της Βίκυς Κουλιανού σε ηλικία 16 ετών που κράτησε μόνο τρεις μήνες


Διαφ.

Η Βίκυ Κουλιανού έχει διατηρήσει διάρκεια στις σχέσεις της και, όπως έχει αποκαλύψει, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις γάμου που απέρριψε λόγω των ακατάλληλων στιγμών.

Ανεξάρτητα από αυτό, λίγοι γνωρίζουν ότι το εντυπωσιακό μοντέλο πραγματοποίησε τον πρώτο της γάμο σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις 16 ετών, και αν και η σχέση είχε ξεκινήσει με μεγάλο ενθουσιασμό, χώρισε μετά από λίγους μήνες.

Βίκυ Κουλιανού: Τα όσα έχει μοιραστεί για το γάμο σε νεαρή ηλικία

«Ήταν λίγο “Γαλάζια Λίμνη”. Ο μπαμπάς και η μαμά μου αντέδρασαν, αλλά ήμουν πολύ ατίθασο παιδί και μοναχοπαίδι, δεν ήθελαν να μου χαλάσουν το χατίρι. Ο γαμπρός ήταν 17 χρονών και μέναμε στο σπίτι των γονιών του. Αυτό κράτησε μόνο έξι μήνες, μετά γυρίσαμε ο καθένας σπίτι του. Έπειτα έφυγα στο εξωτερικό και δεν το θυμάμαι κιόλας, ήταν τόσο γρήγορο… Σαν δύο παιδάκια που έβαλαν ένα κοστούμι κι ένα νυφικό. Μου φαίνεται ότι είναι από την ζωή μιας άλλης, όχι τη δική μου. Προσκλήσεις, μπομπονιέρες, νυφικό… κανονικά!

Στο μυαλό μου όμως δεν έχω ότι ήταν γάμος, αλλά μια φωτογράφηση νυφικού. Κράτησε μόνο 4 μήνες, από τους οποίους τους 3 μέναμε με τους γονείς. Χωρίσαμε και δεν ξαναβρεθήκαμε γιατί δούλευα πολύ, μετά έμεινα 6 χρόνια στο Μιλάνο και ταξίδευα πολύ, ερχόμουν καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος αυτός έχει πεθάνει» είχε αναφέρει η Βίκυ Κουλιανού στην εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται”.

Ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «YOU» εξήγησε: «Ήταν ένα παιδικό σκίρτημα, γιατί ήμασταν και οι δυο παιδάκια, το βλέπαμε σαν ταινία, γι’ αυτό και κράτησε μόνο 3 μήνες. Αν το καλοσκεφτείς ήταν επιπόλαιο, θα ξεφούσκωνε κάποια στιγμή, αλλά δεν επηρέασε καθόλου τη μετέπειτα ζωή μου».


Πηγή