Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Νεφέλη & η Δανάη Λιβιεράτου είναι ίσως οι ωραιότερες Ελληνίδες σήμερα

August 24, 2023

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Νεφέλη & η Δανάη Λιβιεράτου είναι ίσως οι ωραιότερες Ελληνίδες σήμερα


Διαφ.

Οι Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου αποφάσισαν να απολαύσουν μαζί τις διακοπές τους, με την πρώτη να μοιράζεται στιγμές από αυτήν την εμπειρία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αν και για μερικούς το καλοκαίρι και οι διακοπές ίσως να φτάνουν στο τέλος τους, για τις κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου εξακολουθούν να περνούν διασκεδαστικά, μοιραζόμενες αυθόρμητες στιγμές με τους φίλους τους.

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου: Οι υπέροχες φωτογραφίες

Το μεσημέρι της Τετάρτης (23/8), η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας μια μοναδική σειρά φωτογραφιών. Ανάμεσα σε αυτές, φιγουράρουν εικόνες με την αδερφή της, τη Δανάη, κοινές στιγμές με φίλους, εκπληκτικά καλοκαιρινά πιάτα και την απόλυτα χαλαρή νυχτερινή διασκέδασή τους, που μετατρέπεται σε αυθορμητή πρωινή αναψυχή.

«Και πάει κάπως έτσι», γράφει στη λεζάντα της η Νεφέλη και μας μεταφέρει summer vibes.

Βέβαια, είναι περιττό να επισημαίνουμε την εκπληκτική ομορφιά των δύο νεαρών γυναικών και πόσο εντυπωσιακά αντλούν χαρακτηριστικά από τους γονείς τους.

Η πρώτη φωτογραφία, για την ακρίβεια, αποτυπώνει τη Νεφέλη και τη Δανάη πάνω σε ένα sup, με φόντο το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο, φορώντας τα μαγιό τους και ποζάροντας με ξεχωριστό στυλ.


Πηγή