“Κάποιοι λιάζονται κι άλλοι καίγονται”: Άγριο κράξιμο στη Βάσω Λασκαράκη, οι φωτογραφίες που έφεραν αντιδράσεις

August 25, 2023

“Κάποιοι λιάζονται κι άλλοι καίγονται”: Άγριο κράξιμο στη Βάσω Λασκαράκη, οι φωτογραφίες που έφεραν αντιδράσεις


Διαφ.

Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται αυτό το διάστημα ταξίδι στην Ιταλία με τον σύζυγο της Λευτέρη Σουλτάτο και το Instagram τους κατακεραυνώνει.

Τις τελευταίες μέρες, η αγαπημένη ηθοποιός από «Το Σόι Σου» βρίσκεται στην Τοσκάνη, καλοκαιρινές διακοπές με τον σύζυγο της και σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Στο road trip τους αυτό, επισκέφτηκαν πολλές πόλεις, όπως τη Φλωρεντία, τη Σιένα, το Σαν Τζιμινιάνο και την Πιένζα. Η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε μοναδικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram από τις καλοκαιρινές της περιπέτειες.

Πριν από περίπου ένα 24ωρο ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της, στο οποίο απαθανατίζεται η ίδια να ποζάρει στους αγρούς της Τοσκάνης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Βάσω Λασκαράκη για τις αναρτήσεις της

Η ανάρτηση της αυτή προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις λόγω της τραγικής κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας εξαιτίας των πυρκαγιών.

«Κάποιοι λιάζονται και κάποιοι καίγονται.. Ζητείται μερικές φορές λίγος σεβασμός και ενσυναίσθηση!!Καλή συνέχεια..», έλεγε ένα από τα σχόλια που δέχτηκε στην τελευταία ανάρτησή της.

Η ηθοποιός δεν πήρε θέση, ούτε και απάντησε σε κάποιο από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στην πρόσφατη ανάρτησή της.

Δείτε τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η ηθοποιός:

Βάσω Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη


Πηγή